VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Δήλωση υποψηφιότητας Σοφίας Γκορτσούλη με τον συνδυασμό της Γεωργίας Ζεμπιλιάδου «Ελπίδα»


Φίλες και φίλοι,
Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου ως περιφερειακή σύμβουλος στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας, με τον συνδυασμό της Γεωργίας Ζεμπιλιάδου «Ελπίδα».
Με την Γεωργία Ζεμπιλιάδου συμπορευόμαστε από το 2014 όταν η ίδια ξεκίνησε την προσπάθεια να διεκδικήσει την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας και έκτοτε μάχεται καθημερινά με όλες της τις δυνάμεις για  να βάλει ξανά τη Δ. Μακεδονία στον δρόμο της Ανάπτυξης.
Σε αυτή την κρίσιμη στιγμή δεν μπορώ παρά να σταθώ στο πλευρό της κ. Ζεμπιλιάδου και να ενισχύσω με τις δικές μου δυνάμεις την προσπάθεια αυτή.
Λίγα λόγια για μένα
Ονομάζομαι Σοφία Γκορτσούλη με καταγωγή από την Κοζάνη και το Βελβεντό Κοζάνης. Είμαι κόρη του Χάρη Γκορτσούλη, συνταξιούχου – πρώην ιδιοκτήτη εταιρίας οικοδομικών επιχειρήσεων και της Βάσως Γκορτσούλη. Είμαι παντρεμένη με τον Γιώργο Φερλαχίδη, υπάλληλου ΔΕΗ και έχουμε 2 παιδιά.
Σπούδασα Πολιτικός Μηχανικός και εργάστηκα ως ελεύθερη επαγγελματίας για 12 έτη. Αυτή τη στιγμή εργάζομαι ως ιδιωτική υπάλληλος – βοηθός διοίκησης εργοταξίου σε πολυεθνική εταιρία για την κατασκευή της μονάδας Πτολεμαίδα V.
Παράλληλα σπουδάζω στο Π.Μ.Σ. ‘Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων και Οργανισμών’ του τμήματος Διοίκησης Οργανισμών, Μάρκετινγκ και Τουρισμού του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος, με κατεύθυνση Μάρκετινγκ και Διοίκηση Τουριστικών Προορισμών.
Τα τελευταία χρόνια έχω έντονη εθελοντική δράση μέσω της ομάδας Υποστήριξης μητρικού θηλασμού και μητρότητας Κοζάνης.
Μιλάω Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά.
Συμμετέχω στον συνδυασμό «Ελπίδα» της Γεωργίας Ζεμπιλιάδου γιατί πιστεύω πως η περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας διαθέτει φυσικούς, πολιτιστικούς και ανθρώπινους πόρους που πρέπει να αξιοποιήσει, προκειμένου να αναπροσαρμόσει αειφορικά το παραγωγικό της μοντέλο με βάση τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα.
Με την Γεωργία Ζεμπιλιάδου στο τιμόνι της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας,
Εμπιστευόμαστε τη Γνώση και την Αποτελεσματικότητα.
Κερδίζουμε το Μέλλον!
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top