VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Η μισή μερίδα αντίδοτο στην κρίση

Ξαναζωντανεύουν μνήμες από τη δεκαετία του '60

Στη δεκαετία του ’60 έχουν επιστρέψει πολλά αθηναϊκά εστιατόρια. Όταν οι πελάτες είχαν τη δυνατότητα να επιλέξουν «ολίγη» από φασολάδα ή «σκέτη» από γιουβέτσι. Σήμερα, η μισή μερίδα είναι η σύγχρονη «ολίγη» και υιοθετείται από ολοένα και περισσότερους ιδιοκτήτες εστιατορίων, προκειμένου να αυξήσουν την πελατεία τους. Από παραδοσιακές ελληνικές ταβέρνες μέχρι ακριβά εστιατόρια, η «μισή μερίδα» στη μισή τιμή αποτελεί τους τελευταίους μήνες, όπως αναφέρει σε σημοσίευμα του ο Τύπος της Κυριακής, διέξοδο για πολλούς Έλληνες, οι οποίοι λόγω οικονομικής στενότητας έχουν περιορίσει τις εξόδους για φαγητό. Μια πρωτοβουλία που έχει αποτέλεσμα καθώς όπως επιβεβαιώνουν οι εστιάτορες, η κίνηση είναι αυξημένη έως και 15%. Ο κ. Γιώργος Γεωργομάνος, ιδιοκτήτης ελληνικής ταβέρνας στο Κολωνάκι επιβεβαιώνει το φαινόμενο λέγοντας ότι οι θαμώνες δυσκολεύονται να παραγγείλουν όσα συνήθιζαν. Πλέον ένα ζευγάρι παραγγέλνει δύο ορεκτικά και ένα κυρίως πιάτο ή τέσσερα άτομα αντί να πάρουν ο καθένας τη μερίδα του, παίρνουν μόνο δύο και τις μοιράζονται.
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top