VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Πλούσιες οι δραστηριότητες από το Εκθεσιακό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας για το 2013

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που αποσπάσαμε από τη νέα διοίκηση του Εκθεσιακού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας και συγκεκριμένα από τον πρόεδρο του Εκθεσιακού Κέντρου κ. Ευρενιάδη Γεώργιο, μέσα στα άμμεσα σχέδια του Εκθεσιακού Κέντρου είναι να ολοκληρωθεί η κεντρική ιδέα που υπάρχει σχετικά με την 1η "Bαλκανική Εκθεση", την οποία όπως πληροφορηθήκαμε σχεδιαζόταν και από την προηγούμενη Διοίκηση. Δεν εχει ακόμα διευκρινηστεί αν θα είναι μία ανεξάρτητη έκθεση η οποία θα καθιερώσει έναν νέο θεσμό για το Εκθεσιακό Κέντρο, ή αν θα ενσωματωθεί με την Εμποροβιοτεχνική Έκθεση που πραγματοποιείται κάθε Σεπτέμβρη.
Επίσης στα άμμεσα σχέδια του νέου προέδρου, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε:
«Θα ήθελα το Εκθεσιακό Κέντρο φέτος να αποτελέσει πόλο έλξης για τους τουρίστες της αποκριας & ίσως έκει σημαντικό λόγο θα έχει μία Έκθεση  Τοπικών τροφίμων και Οίνου,της οποίας η διοργάνωση θα οριστικοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 16 Ιανουαρίου, κατόπιν Διοικητικού Συμβουλίου.»
Συνέχεια στη δραστηριότητα του Εκθεσιακού Κέντρου θα δώσει η καθιερωμένη "Ανθοκομική 'Εκθεση", στην οποία θα ενσωματωθεί εκ νέου και η «Αγροτική Έκθεση».

Πλούσιες οι δραστηριότητες της νέας διοίκησης η οποία δείχνει τη διάθεση να προσαρμόσει νέες εκθέσεις στις δράσεις του Εκθεσιακού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας, που ίσως αποτελέσουν σημαντικό κομμάτι για την οικονομική ανάκαμψη της περιοχής μας.
kozaniLife.gr
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top