VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Καστοριά: Ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος στο φράγμα Νεστορίου

Στη συνέλευση των εργαζομένων στο χώροτου εργοταξίουγια την κατασκευή του φράγματος Νεστορίουπαραβρέθηκε χθες Τετάρτη ο βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ Βαγγέλης Διαμαντόπουλος.
Ενημερώθηκε για τα προβλήματα, αλλά και για τις ενέργειες που έχουν πραγματοποιήσει οι εργαζόμενοιγια την εξασφάλιση της πληρωμής της εργασίας τουςιδιαίτερα των τελευταίων τριών μηνών και για τις ενέργειες που θα πραγματοποιήσουν στο επόμενο διάστημα.
Σε ανακοίνωση του Βουλευτή επισημαίνεται μεταξύ άλλων ότι ο ίδιος δεσμεύτηκε πως θα έλθει   σε επικοινωνίαμε τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Αθανάσιο Τσαυτάρη(στην αρμοδιότητα του οποίου ανήκει η χρηματοδότηση της κατασκευής του έργου) για την άμεση τακτοποίηση του θέματος και την αποφυγή περαιτέρω καθυστερήσεων.Δήλωσε δε, ότι τέτοια έργα θεωρούνται και από τον ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ, ως προϋποθέσεις για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα και σε αυτή την κατεύθυνση θα συμβάλει με κάθε τρόπο στην υλοποίηση τους. Η στασιμότητα τέτοιων έργων, σημειώνει, δείχνει ξεκάθαρα ότι η θρυλούμενη ανακεφαλαίωση των τραπεζώνκαι η «πολυπόθητη» και πολυδιαφημισμένη εκταμίευσητων δόσεων δεν οδήγησε στην αναγκαία ρευστότητα της αγοράς. Σημειώνει τέλος ότι ο ίδιος βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους εργαζόμενουςκαι συμπαραστέκεται με κάθε τρόπο στα προβλήματα που έχουν αναδεχθεί.  
ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη Θεοδότα Τσιόπρα
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top