VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Τα «Κορίτσια για σπίτι» δεν... κιτρινίζουν


Γκόσιου και Τσολάκη μιλούν για την εκπομπή τους στο «Μακεδονία Tv»

Η Σοφία Γκόσιου και η Ελένη Τσολάκη είναι τα… «Κορίτσια για σπίτι».

Οι δυο παρουσιάστριες μίλησαν στην εφημερίδα News και αναφέρθηκαν στο αν η επιτυχία θέλει κόπο ή… τρόπο. Η Ελένη Τσολάκη είπε πως: «Αν δεν δουλέψεις, αν δεν βγεις στο δρόμο να κάνεις ρεπορτάζ και συνεντεύξεις δεν μπορείς να θεωρήσεις κάτι δεδομένο. Ούτε και τότε βέβαια έτσι όπως έχουν τώρα τα πράγματα, αλλά νιώθεις πιο «κατοχυρωμένος». Την δεδομένη χρονική στιγμή βέβαια μπορείς να είσαι και μοντέρ και δημοσιογράφος και ότι άλλο…».

«Για να συμπληρώσω την Ελένη» είπε η Σοφία «Θεωρώ πως αυτό ισχύει για νέα πρόσωπα όπως εμείς που υποχρεωτικά τα κάνουμε όλα και συμφέρουμε. Οι παλιοί παρουσιαστές αποκλείεται να μπουν σε αυτή την διαδικασία εκτός και αν το επιδιώκουν οι ίδιοι.»

Όταν τα κορίτσια ξεκίνησαν, υπήρχαν ονόματα που αρνούνταν να τους μιλήσουν. Τώρα από την Βίσση μέχρι την Βανδή, τον Ρέμο, τον Πλούταρχο καθώς και όλους τους ηθοποιούς, κανείς δεν λέει όχι.

Ο λόγος είναι όπως λένε οι παρουσιάστριες ότι δεν «κιτρινίζουν», σέβονται τους καλεσμένους τους και δεν τους φέρνουν σε δύσκολη θέση.
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top