VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Ο Ρουπακιώτης, ο Μανιτάκης και η…χρυσή τομή!


του Παναγιώτη Πλιάτσιου, Πρωινός Λόγος, 26-04-2013
roupakiotis-manitakisΧθες το απόγευμα αποσύρθηκε τελικά από το πολυνομοσχέδιο η επίμαχη διάταξη Μανιτάκη για τους συμβασιούχους, την οποία είχε αρνηθεί κατηγορηματικά να συνυπογράψει ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης. Προηγήθηκε, σύμφωνα με τη naftemporiki.gr, επικοινωνία συνεργατών του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτη Κουβέλη, ο οποίος νωρίτερα είχε έρθει σε επαφή τόσο με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνη Μανιτάκη όσο και με τον κ. Ρουπακιώτη. Όπως έγινε γνωστό από τον γενικό γραμματέα της κυβέρνησης Παναγιώτη Μπαλτάκο, η διάταξη θα επανακατατεθεί μετά το Πάσχα με νέα διατύπωση, που θα εξασφαλίζει τη συναίνεση όλων των μερών.
Υπενθυμίζεται ότι η διάταξη προέβλεπε την κατάργηση της έκδοσης δικαστικών προσωρινών διαταγών και την έκδοση αποφάσεων ασφαλιστικών μέτρων, που αφορούν απολυμένους εργαζόμενους.Ο υπουργός Δικαιοσύνης είχε διαμηνύσει σε όλους τους τόνους ότι δεν πρόκειται να υπογράψει τη συγκεκριμένη ρύθμιση. Μέχρι και αργά το μεσημέρι  χθες, πηγές του Υπουργείου ανέφεραν ότι «επιχειρείται να καταργηθούν όσα στοιχεία έχουν απομείνει στο Κράτος Δικαίου» και πως «υπήρξε μεθόδευση σε βάρος του υπουργείου, τη στιγμή μάλιστα που συμβάλλει στη συνοχή της κυβέρνησης».
Τα παραπάνω λέει το ρεπορτάζ για τη νέα αυτή κυβερνητική κρίση. Η οποία, για μια ακόμη φορά, έχει ως πρωταγωνιστές τους δυο υπουργούς της «Δημοκρατικής Αριστεράς». Τυχαίο; Δε… νομίζουμε! Γιατί αποδεικνύεται πως εδώ… υπάρχει πρόβλημα! Από τη μια πλευρά φαίνεται πως…ευτυχώς που υπάρχουν και αυτοί και δεν περνούν κάποια μέτρα και διατάξεις που κινούνται στα όρια (αν δεν τα ξεπερνούν) της νομιμότητας. Από την άλλη, όμως, δεν υπάρχει καμία συνοχή στην κυβέρνηση και, σχεδόν, ο καθένας κάνει του… κεφαλιού του! Και αυτή η εικόνα, για την ίδια την κυβέρνηση και το έργο της, αλλά, κυρίως, για το καλό του τόπου δε μπορεί αν συνεχιστεί: Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, αλλά και οι Βαγγέλης Βενιζέλος και Φώτης Κουβέλης καλούνται να βρουν μια…ακόμη χρυσή τομή. Δύσκολο; Ναι, αλλά αναγκαίο!
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top