VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Η Google εξαγόρασε την υπηρεσία Wavii


Η εταιρεία παρέχει ειδησεογραφικές υπηρεσίες στους χρήστες

Στην «οικογένεια» της Google ανήκει και επίσημα πλέον η υπηρεσία ροής ειδήσεων Wavii, καθώς εξαγοράστηκε από το μεγαθήριο του διαδικτύου.

Την είδηση ανακοινώνει και η ομάδα της εταιρείας στην επίσημη ιστοσελίδα της, ενημερώνοντας τους επισκέπτες πως «είναι ενθουσιασμένοι να ανακοινώσουν ότι η Wavii έχει ενωθεί με την Google».

Αν και λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές, έγκυρο τεχνολογικό site ανέφερε πως το κόστος εξαγοράς ξεπέρασε τα 23 εκατ. ευρώ.

Η υπηρεσία Wavii εξατομικευμένες ειδησεογραφικές υπηρεσίες στους χρήστες της με περιλήψεις των σημαντικότερων γεγονότων. Επιπλέον, εξειδικεύεται στην επεξεργασία της φυσικής γλώσσας (natural language processing).

Παράλληλα, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να λαμβάνει μέσω της Wavii όλες τις σχετικές αναδημοσιεύσεις και σχόλια των ειδήσεων που τον ενδιαφέρουν από διάφορα blogs αλλά και το Twitter.

Σύμφωνα με αναφορές διαφόρων μέσων μαζικής ενημέρωσης, για την απόκτηση Wavii ενδιαφέρθηκε έντονα η Apple, η οποία επιθυμούσε να ενσωματώσει την υπηρεσία στην τεχνολογία Siri, για τις «έξυπνες» συσκευές κινητής τηλεφωνίας iPhone.

Ωστόσο, η Google ήταν τελικώς εκείνη που κατάφερε να εξαγοράσει την υπηρεσία.
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top