VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Στο Λονδίνο η Κεφαλογιάννη


Στο Λονδίνο η ΚεφαλογιάννηΘα επισκεφθεί διεθνή τουριστική έκθεση

H υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη αναχωρεί σήμερα για το Λονδίνο, όπου θα επισκεφθεί τη διεθνή τουριστική έκθεση World Travel Market.

Η κ. Κεφαλογιάννη, στο πλαίσιο της επίσκεψης και των προσπαθειών που καταβάλλονται για την περαιτέρω ενίσχυση της βρετανικής τουριστικής αγοράς, θα έχει συναντήσεις με κυβερνητικά στελέχη και εκπροσώπους μεγάλων ταξιδιωτικών οργανισμών.

Στο πλαίσιο αυτό θα έχει συναντήσεις με τους Άντριου Κουκ (Andrew Cook) και Γιόχαν Λούντγκρεν (Johan Lundgren), υψηλόβαθμα στελέχη της Thomas Cook και TUI, αντιστοίχως, ενώ επίσης έχουν προγραμματισθεί συναντήσεις με την υπουργό Αθλητισμού, Τουρισμού και Ισότητας Έλεν Γκραντ (Helen Grand) και τον υφυπουργό Εξωτερικών Μαρκ Σίμοντς (Mark Simmonds).

Η κ. Κεφαλλογιάννη θα αναφερθεί στους άξονες και τους στόχους της εθνικής στρατηγικής για την περαιτέρω ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού και στη μεγάλη σημασία που αποδίδεται στη βρετανική τουριστική αγορά.

Έμφαση θα δώσει στα μέτρα και τις πολιτικές για την ανάπτυξη των θεματικών ενοτήτων και τον εμπλουτισμό του επιπέδου των προσφερομένων υπηρεσιών, για την αναβάθμιση της ποιότητας στον τουρισμό και την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, που αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για τον ελληνικό τουρισμό.

Η υπουργός θα αναφερθεί στο νέο θεσμικό πλαίσιο για τον ελληνικό τουρισμό και στην έμφαση που δόθηκε για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και τη διευκόλυνση των επενδύσεων.

Ιδιαίτερη αναφορά αναμένεται να κάνει στα σχέδια για την ανάδειξη νέων τουριστικών περιοχών και στις στοχευμένες παρεμβάσεις για την τουριστική προβολή και την προσέλκυση Βρετανών τουριστών στην Ελλάδα.

Στις δράσεις και τις ενέργειες για την ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού, θα αναφερθεί η υπουργός Τουρισμού σε σειρά συνεντεύξεων που έχουν προγραμματισθεί με μεγάλα διεθνή και Βρετανικά ΜΜΕ, μεταξύ των οποίων με το CNBC, το CNN, το Sky News το Bloomberg και τους Financial Times.
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top