VIDEO:LIVE-AVLES.TV

«Βαριέμαι τους σταρ και τα ψώνια»


Η Κάτια Δανδουλάκη δεν μασάει τα λόγια της

«Δεν ανήκω στους “επώνυμους” που τους ταλαιπωρεί το κυνηγητό. Βαριέμαι τις ετικέτες “σταρ” και τα “ψώνια” που δηλώνουν μόνα τους “σταρ”. Αλλά δεν φταίνε μόνο αυτά. Φταίνε πολύ και τα περιοδικά, οι εκπομπές που πλέον αποθεώνουν το ασήμαντο. Ζούμε στην εποχή που το ασήμαντο δοξάζεται. Με κάνει έξαλλη το ότι γεμίσαμε με… τίποτα τα οποία παριστάνουν το… κάτι. Από τη μια καλούσαν τους παπαράτσι και τους παρακαλούσαν στα γόνατα, και τώρα που έκαναν ονοματάκι, δηλώνουν ενοχλημένοι. Όπως στρώνει κοιμάται κανείς. Έλεος πια!» δήλωσε μεταξύ άλλων η Κάτια Δανδουλάκη στη Real Life.

Η ηθοποιός μίλησε και για το κράξιμο, που όπως παραδέχεται έχει γίνει της μόδας:

«Όλοι πια κράζουν και όλοι ρίχνουν πυρά με μεγάλη ευκολία. Έπεσαν να με φάνε επειδή έκανα το Dancing. Γιατί θα πρέπει να δώσω λογαριασμό για το τι θα κάνω έπειτα από τόσα χρόνια στον χώρο, εξήγησέ μου. Εντάξει καταλαβαίνω έχουν να γεμίσουν σελίδες και χρόνο εκπομπών, αλλά να μου υποδεικνύουν τι να κάνω, κουνώντας μου το δάχτυλο; Ο,τι τραβάει η όρεξή μου θα κάνω, όπως έκανα πάντα, και δεν θα δώσω λογαριασμό σε κανέναν!».

Τέλος, η Κάτια Δανδουλάκη δεν κρύβει ότι περιμένει στη ζωή της έναν μεγάλο έρωτα:

«Μακάρι να υπάρξει ένας άντρας που να μπορέσει να με κεντρίσει και να με κερδίσει. Δεν αποκλείω τίποτα και πιστεύω στο ποτέ μην λες ποτέ. Είναι δύσκολο να μου συμβεί κάτι, αλλά είναι κάτι που επιθυμώ, το εύχομαι και το ελπίζω, γιατί όλοι θέλουμε να έχουμε πλάι μας έναν σύντροφο πέρα από καλούς φίλους».
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top