VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Η ευθύνη στους διοικητές των Νοσοκομείων(του Μιχάλη Αγραφιώτη)


Οι αγαπητοί κ. Διοικητές των Νοσοκομείων της Δυτικής Μακεδονίας οφείλουν να γνωρίζουν ότι οι ευθύνες ανεπαρκούς λειτουργίας των Νοσοκομείων, λόγω έλλειψης προσωπικού βαραίνουν τους ίδιους. Αν λοιπόν δεν είναι σε θέση να διασφαλίσουν την εύρυθμη λειτουργία των Νοσοκομείων οφείλουν να ενημερώσουν την ΥΠΕ και το Υπουργείο, και αφού δεν υπάρξει επίλυση των προβλημάτων, τότε να προχωρήσουν σε παραίτηση και κλείσιμο των μονάδων, αφού δεν είναι δυνατόν να λειτουργούν χωρίς βασικές ιατρικές ειδικότητες, χωρίς πληρότητα προσωπικού και με έλλειψη οδηγών ασθενοφόρων, όπως η χαρακτηριστική περίπτωση που συνέβη χθες στα Σέρβια.
Ευθύνες φυσικά υπάρχουν και στο γεγονός ότι όσο και αν δικαιολογείται η έλλειψη μιας συγκεκριμένης ιατρικής ειδικότητας όπως λόγου χάρη αναισθησιολόγου, δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση η έλλειψη οδηγού για ασθενοφόρο, που είναι επιτακτική ανάγκη ύπαρξη του για την κάλυψη ενός επείγοντος περιστατικού. Επειδή τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και ο κίνδυνος για τους πολίτες μεγάλος, οφείλουν οι διοικητές των Νοσοκομείων να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να οδηγήσουν τις μονάδες που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις σε κλείσιμο ως ύστατο μέσο πίεσης προς τους υπεύθυνους, αλλιώς θα χρεωθούν οι ίδιοι ότι αρνητικό θα συμβεί στην περιοχή.
Όσο και αν ακούγεται σκληρό, δεν μπορεί μια μονάδα που δεν έχει αναισθησιολόγο, δεν έχει χειρουργό, παιδίατρο και άλλες βασικές ειδικότητες να συνεχίζει να λειτουργεί. Ίσως συντελέσει στην χειροτέρευση μιας κατάστασης ασθενούς παρά στην ανάρρωση. Το να συνεχίζουν οι διορισμένοι διοικητές να παρακολουθούν άπρακτοι μια κατάσταση δεν τους τιμά, γι’ αυτό και πρέπει να πάρουν τις αποφάσεις τους, πριν εκτεθούν και ίσως έχουν στο μέλλον και ποινικές ευθύνες.
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top