VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Το νέο επάγγελμα που ήρθε στην Ελλάδα: Ενοικιαζόμενοι σύζυγοι - Δείτε ποιοι τους επιλέγουν και τι δουλειές κάνουν


Ενα επάγγελμα που προξενεί μεγάλη εντύπωση αλλά μπορεί να αποδειχθεί και επάγγελμα του μέλλοντος, εχει έρθει και στην Ελλάδα. Πρόκειται για τον… σύζυγο κατά παραγγελία για ενοικίαση.
Είναι μια έξυπνη ιδέα που αναπτύχθηκε στο εξωτερικό και τελευταία έκανε την εμφάνισή της και στην Ελλάδα, Η ιδέα ανήκει στο Λευτέρη Λοτσίστερο ο οποίος είναι παντρεμένος με παιδί και αποφάσισε να γίνει… ενοικιαζόμενος σύζυγος.
Δεν πρόκειται για κάτι… πονηρό και είναι ένα επάγγελμα που έχει εξαπλωθεί σε πολλές χώρες στον κόσμο, όπως Καναδά, Αυστραλία και Κίνα και αποτελεί ήδη ένα διεθνές δίκτυο.
Το νέο επάγγελμα που ήρθε στην Ελλάδα: Ενοικιαζόμενοι σύζυγοι - Δείτε ποιοι τους επιλέγουν και τι δουλειές κάνουν Σύμφωνα με το protothema.gr, οι «σύζυγοι προς ενοικίαση» προς το παρόν είναι λίγοι. Ο ίδιος εξυπηρετεί τα βόρεια προάστια και το κέντρο της Αθήνας, ενώ δύο συνεργάτες του εργάζονται σε Καλλιθέα και Περιστέρι. Ένας «σύζυγος» υπάρχει στην Θεσσαλονίκη και ενδιαφέρον για να ενταχθούν στο δίκτυο έχουν δείξει άντρες από Πάτρα, Κρήτη και Κεφαλονιά.
Οι σύζυγοι προς ενοικίαση δεν κάνουν τίποτα «πονηρό», ούτε διανυκτερεύουν με τις γυναίκες για τις οποίες εργάζονται. Συνήθως τους επιλέγουν κυρίες από 35 μέχρι 70 ετών, διαζευγμένες ή χήρες, οι οποίες χρειάζονται έναν άντρα για τις «αντρικές» δουλειές του σπιτιού. Ο κ. Λευτέρης λέει ότι του ζητούν να επισκευάσει πράγματα που έχουν χαλάσει μέσα στο σπίτι ή να κατεβάσει τα χαλιά από το πατάρι!
Σε μια περίπτωση όμως μια μητέρα τον επέλεξε για να παραστεί σε σχολική γιορτή δίπλα σε αυτή και το παιδί της, επειδή δεν υπήρχε πατέρας στην οικογένεια! Μια άλλη συγκινητική περίπτωση είναι η ιστορία μιας γυναίκας που έχασε το μονάκριβο παιδί της και η ίδια πάσχει από ανίατη ασθένεια.
Όπως εξηγεί ο κ. Λευτέρης όταν την επισκέφθηκε στο σπίτι για να κάνει κάποιες δουλειές που εκείνη δεν είχε την δυνατότητα και τις δυνάμεις να τις εκτελέσει, τον παρακάλεσε να μείνει μερικές ώρες παραπάνω, απλά για να έχει μαζί του μια ανθρώπινη συζήτηση... Ο ίδιος τονίζει ότι έμεινε με την γυναίκα περίπου τρεις ώρες συζητώντας και δεν δέχθηκε να πάρει τα επιπλέον χρήματα που εκείνη του προσέφερε.
Ο «σύζυγος προς ενοικίαση» διευκρινίζει ότι ακόμα δεν του έχει ζητηθεί να συνοδεύσει κάποια γυναίκα σε βραδινή έξοδο, αλλά, αν του ζητηθεί, θα το κάνει μετά χαράς.
Επίσης μας αναφέρει ότι υπάρχουν και ζευγάρια που ζητούν την βοήθεια των συζύγων προς ενοικίαση για να κάνουν τις «χοντρές» δουλειές μέσα στο σπίτι, επειδή ο σύζυγος είναι πολυάσχολος και δεν έχει χρόνο!
Οι γυναίκες που θέλουν να επιλέξουν ένα σύζυγο προς ενοικίαση και να μάθουν το κόστος αυτής της υπηρεσίας μπορούν να απευθύνονται στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook.
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top