VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Ο Ρίσι Γκογιάλ αντικαταστάτης του Π. Τόμσεν στην τρόικα


Η Ελλάδα πλέον θα... πορευθεί χωρίς τον Πόλ Τόμσεν. Ο Δανός οικονομολόγος δεν θα είναι πλέον ο επικεφαλής της ομάδας του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στην τρόικα.
Ο Ρίσι Γκογιάλ αντικαταστάτης του Π. Τόμσεν στην τρόικα  Τη θέση του πλέον θα έχει ο Ρίσι Γκογιάλ, ο οποίος θα ηγείται της ομάδας του ΔΝΤ που θα παραστεί στο Παρίσι. Πρόκειται πάντως για πρόσωπο όχι άγνωστο στην Ελλάδα, που μάλιστα είχε εμφανιστεί τον Ιούλιο με ιδιαίτερα σκληρές θέσεις για τα εργασιακά, διαμηνύοντας παράλληλα πως εάν δεν προχωρήσουν οι διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, θα είναι αναπόφευκτη η λήψη πρόσθετων, οριζόντιων μέτρων.
Ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ Τζέρι Ράις, σε συνέντευξη Τύπου χθες στην Ουάσιγκτον τόνισε πως η συνάντηση στο Παρίσι διεξάγεται εκεί, κατόπιν αιτήματος της Αθήνας, ενώ επιχείρησε να υποβιβάσει τη σημασία των συνομιλιών κάνοντας λόγο για συζήτηση, προπαρασκευαστική, της αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος από την τρόικα που αναμένεται να ξεκινήσει στα τέλη Σεπτεμβρίου.
Διευκρίνισε πως επικεφαλής της ομάδας του ΔΝΤ θα είναι ο νέος επικεφαλής του ελληνικού προγράμματος Ρίσι Γκογιάλ, αφού ο Πολ Τόμσεν ως διευθυντής, πλέον, του Ευρωπαϊκού Τμήματος του ΔΝΤ δεν επιτρέπεται να παραστεί στην προπαρασκευαστική συνάντηση στο Παρίσι μεταξύ Ελλάδας και τρόικας. Σημείωσε πάντως πως ο κ. Τόμσεν θα συνεχίσει να παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις.
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top