VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Ανακοίνωση επιτροπής Λαϊκής Αλληλεγγύης Πτολεμαΐδας για τα νοσοκομεία της Π.Ε. Κοζάνης


κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα (Β.Σοφίας 34, 1ος όροφος, 2463100915, 6979934045,6977700937)
Η πολιτική κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, όλου του μπλοκ του ευρωμονόδρομου από κοινού
με ΕΕ - ΕΚΤ - ΔΝΤ φτωχοποιούν το λαό, ιδιωτικοποιούν τη δημόσια υγεία για να διασφαλιστούν τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων.
Η κατάσταση στα νοσοκομεία του Νομού Κοζάνης έχει φτάσει στο απροχώρητο. Τόσο το Μαμάτσειο όσο και το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο στην πραγματικότητα υπολειτουργούν, λόγω των τεράστιων ελλείψεων σε ιατρικό, νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό και εξαιτίας της υποχρηματοδότησης. Έτσι για άλλη μια φορά κλινικές κλείνουν - Τμήμα επειγόντων Περιστατικών- τακτικών εξωτερικών ιατρείων Μαμάτσειου, Μαιευτική, Παιδιατρική κλινική Μποδοσάκειου ενώ και άλλες έχουν τεράστια προβλήματα.
Είναι ανάγκη σήμερα οι εργαζόμενοι και τα φτωχά λαϊκά στρώματα να δώσουμε τη μάχη για την υπεράσπιση της δημόσιας και δωρεάν υγείας. Διεκδικούμε:
  • Άμεσες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, κυρίως ιατρικού, για να λειτουργούν αξιοπρεπώς όλες οι κλινικές των νοσοκομείων.
  • Κανένας, άνεργος, ανασφάλιστος να μη μείνει χωρίς πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας.
  • Να καταργηθούν όλες οι πληρωμές ασθενών στα νοσοκομεία.
  • Αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν Υγεία- Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη χωρίς όρους και προϋποθέσεις για όλους, κατάργηση κάθε επιχειρηματικής δράσης στην υγεία.
  • Χρηματοδότηση για την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών υγείας από τον κρατικό προϋπολογισμό. Όχι στο πέρασμα αρμοδιοτήτων υγείας στην περιφέρεια.
  • Να καταβληθούν όλα τα δεδουλευμένα που οφείλονται από εφημερίες, υπερωρίες σε γιατρούς, προσωπικό.
Καλούμε κάθε εργαζόμενο, άνεργο, αυτοαπασχολούμενο, φτωχό αγρότη κάθε λαϊκή οικογένεια να μην κάνει πίσω από τη διεκδίκηση για σύγχρονες και αποτελεσματικές υπηρεσίες υγείας, δωρεάν για όλο το λαό, χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Να έρθουν σε άμεση επαφή με την επιτροπή λαϊκής αλληλεγγύης για να μη μείνει κανένας ανήμπορος αβοήθητος, για να παλέψουμε από κοινού ενάντια στην αντεργατική- αντιλαϊκή πολιτική που καθιστά την υγεία προνόμιο για λίγους.
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top