VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Η Διαχρονική αξία του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, Μονόδρομος για την παράταξή μας (του Μιχάλη Παπαδόπουλου)


Ο ελληνικός λαός δυστυχώς δεν πίστεψε στο διακύβευμα της πολιτικής της προηγούμενης κυβέρνησης, καθώς κι εμείς οι ίδιοι ενδεχομένως δεν το επικοινωνήσαμε με τον κατάλληλο τρόπο, με αποτέλεσμα στις εκλογές του Ιανουαρίου 2015 ο λαός αυτός να εμπιστευτεί τη διακυβέρνηση της χώρας μας στο ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ.
Η σημερινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ άργησε όμως δραματικά στο ραντεβού της με τον ρεαλισμό και την πραγματικότητα. Επί έξι μήνες είχε εγκλωβιστεί στην προεκλογική και αντιπολιτευτική της ρητορική καθώς και σε δήθεν διαπραγματεύσεις με «όπλο» τη «δημιουργική ασάφεια» και τον άκρατο λαϊκισμό.
Η «δήθεν» αντίσταση και το μεγαλεπήβολο «ΟΧΙ» μετατράπηκαν μετά το ραντεβού με τον ρεαλισμό και την πραγματικότητα σε ένα, σωτήριο για τη χώρα, «ΝΑΙ». Αυτό το «ΝΑΙ» όμως, στη συμφωνία που ευτυχώς επιτεύχθηκε, είναι επώδυνο για τον ελληνικό λαό, σε σημείο που το περίφημο «mail Χαρδούβελη» μοιάζει με μακρινό όνειρο. Οδηγηθήκαμε στη σημερινή αυτή κατάσταση, όπου οι κόποι και οι θυσίες του ελληνικού λαού πήγαν χαμένες, διότι ο κος Τσίπρας αδυνατούσε να συγκρουστεί με τις ακραίες τάσεις της κυβερνητικής πλειοψηφίας, ώστε να πετύχει μία καλύτερη συμφωνία τον Φεβρουάριο 2015.
Σε αυτές τις δύσκολες ώρες για την πατρίδα μας, η Νέα Δημοκρατία στάθηκε και στέκεται στο ύψος που απαιτείται για να σωθεί η Ελλάδα και οι Έλληνες. Η Νέα Δημοκρατία ήταν και είναι πάντα συνεπής στα ραντεβού της με την ιστορία. Είναι η παράταξη των ιστορικών αποφάσεων. Η παράταξη των μεγάλων «ΝΑΙ» του Κωνσταντίνου Καραμανλή για τη ένταξη της χώρας στην ΕΟΚ και των ιστορικών «ΟΧΙ» του Κώστα Καραμανλή στο Βουκουρέστι.
papmei2
παπαμειΗ Νέα Δημοκρατία σήμερα, συνεπής για ακόμη μία φορά στον ιστορικό της ρόλο, στηρίζει τη συμφωνία που έφερε ο Πρωθυπουργός στην Ελληνική Βουλή, λειτουργώντας ως σωσίβια λέμβος για τον Πρωθυπουργό, ο οποίος δεν διαθέτει πλέον πλειοψηφία στο κοινοβούλιο χωρίς την στήριξη των κομμάτων που δεν μετέχουν στην κυβέρνηση. Πρόκειται για μία ξεκάθαρη στάση της παράταξής μας, η οποία προτάσσει το συμφέρον της πατρίδας και διαφοροποιείται από τη μικροπολιτική αντιπολιτευτική πολιτική που είχε ο ΣΥΡΙΖΑ τα προηγούμενα χρόνια, καθώς δεν ψήφισε κανένα νομοσχέδιο της προηγούμενης κυβέρνησης.
Στις παρούσες συνθήκες, όπου διακυβεύεται το μέλλον της πατρίδας μας, η παραμονή του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στο τιμόνι της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι επιβεβλημένη. Θα ήταν ολέθριο λάθος στις κρίσιμες τούτες ώρες να συρθεί η Νέα Δημοκρατία σε εσωκομματικές διαδικασίες, οι οποίες θα οδηγούσαν σε εσωστρέφεια και αβεβαιότητα.
Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης είναι έμπειρος πολιτικός με σπουδαία διαδρομή στην πολιτική ζωή του τόπου μας. Ενώνει τη μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη και ταυτόχρονα διαδραματίζει κομβικό ρόλο στην κεντρική πολιτική σκηνή.
Ως εκ τούτου, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην πατρίδα μας, με γνώμονα τις ιδεολογικές μου πεποιθήσεις και προτάσσοντας το μέλλον της νέας γενιάς, κρίνω απαραίτητη την παραμονή του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στη θέση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top