VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Απογοητευμένος ο σύμβουλος Θ. Κυριακίδης από τις επιλογές προσώπων του δημάρχου Σερβίων-Βελβεντού


κιριακιδισΣε συνέχεια της μη αποδοχής του στη θέση του εντεταλμένου συμβούλου του Γραφείου Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού, ο σύμβουλος της πλειοψηφίας Θεόδωρος Κυριακίδης, με επιστολή του που διάβασε ο ίδιος στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τετάρτης 22 Ιουλίου 2015, επεξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν στην ενέργειά του αυτή, εκφράζοντας την απογοήτευση του «βλέποντας πράγματα που δεν μπορούσα ούτε να φανταστώ, …η επιλογή σας προσώπων σε αντίστοιχες θέσεις δεν ήταν και οι πιο σωστές, …βλέπουμε ότι τα ηνία του Δήμου μας να αναλαμβάνονται από συμβούλους που προέρχονται κυρίως από ένα Διαμέρισμα, σαν να μην υπάρχουν άξια άτομα από άλλη περιοχή…».
Για την άρνησή του της θέσης του εντεταλμένου συμβούλου, ανέφερε ότι «…βλέποντας όλα αυτά και έχοντας την ψήφο του αυτοδιοικητικού επί σειρά ετών και τη θέση που μου προτείνατε τώρα αλλά και τις αρχές της διοίκησης αρνήθηκα, διότι είχα πάντα στο μυαλό μου τις αντιδράσεις του κόσμου πάνω στις επιλογές σας αυτές…».
Ο κ. Κυριακίδης μετέπειτα με παρέμβαση του σε τοποθέτηση του νέου αντιδημάρχου Δημήτρη Κουκάλη, χρησιμοποίησε ιδιαίτερα σκληρές εκφράσεις «…έπρεπε να ντρέπεστε, τρεις εντεταλμένους συμβούλους από το Βελβεντό, …ντροπή σας, …σιγά που θέλαμε να αναλάβουμε τους εργάτες στους εργάτες, κι εκεί δεν θέλατε, …αυτοί είσαστε, …κι αν θέλετε σε άλλη συνάντηση να πούμε κατ’ ιδίαν πολλά περισσότερα…».
Η απάντηση του δημάρχου κ. Κοσματόπουλου ήταν, ότι η αποδοχή της θέσης του εντεταλμένου συμβούλου είχε συμφωνηθεί με τον κ. Κυριακίδη, αλλά τη Δευτέρα «μου ‘ρχεται ένα φιρμάνι ότι δεν αποδέχεται τη θέση. Δεν ήρθε στην προσυνεδρίαση, δεν απαντούσε στα τηλέφωνα και αναγκαστικά ανέθεσα τη θέση στον κ. Κοσμά…».
Η πλήρης επιστολή του Κ. Κυριακίδη έχει ως παρακάτω:
“Κύριε Πρόεδρε,
Κύριε Δήμαρχε,
Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι,
Βρίσκομαι στην πολύ δυσάρεστη θέση να είμαι υποχρεωμένος να κάνω κριτική στο Δήμαρχό μου με τον οποίο «κατέβηκα» ως υποψήφιος σύμβουλος του ιδίου Συνδυασμού για να εργασθούμε όλοι μαζί για το καλό αυτού του τόπου. Από την πρώτη στιγμή πίστεψα ότι θα εργασθούμε όλοι μαζί συνολικά προσφέροντας όσα περισσότερα μπορεί ο καθένας και εσείς προσωπικά κ. Δήμαρχε, τηρώντας αναλογικά τα υποσχόμενα από μέρους σας τις θέσεις των θεσμικών παραγόντων.
Παρόλα αυτά μετά και την μεγάλη μου εμπειρία ως συμβούλου αλλά και ως προέδρου τοπικού διαμερίσματος επί τριών και πλέον θητειών απογοητεύτηκα βλέποντας πράγματα που δεν μπορούσα ούτε να φανταστώ.
Η επιλογή σας προσώπων σε αντίστοιχες θεσμικές θέσεις δεν ήταν και οι πιο σωστές, όπως ομολογείται και από τους συνδημότες μας.
Βλέπουμε ότι τα ηνία του Δήμου μας να αναλαμβάνονται από συμβούλους που προέρχονται κυρίως από ένα Διαμέρισμα, σαν να μην υπάρχουν άξια άτομα από άλλη περιοχή. Και επί πλέον πιστεύω πως η άδικη και άνιση αυτή κατανομή θα εκθέσει και τους ίδιους τους υπευθύνους, διότι δεν είναι και γνώστες των ιδιαιτεροτήτων και προβλημάτων των άλλων περιοχών και μάλιστα χωρίς αντιπροσώπευση όλων των Διαμερισμάτων. Αποδυναμώνεται η πόλις των Σερβίων και η κοινή γνώμη είναι ανάστατη από τον παραγκωνισμό άξιων στελεχών.
Τώρα, όσον αφορά τον εαυτό μου βλέποντας όλα αυτά και έχοντας την ψήφο του αυτοδιοικητικού επί σειρά ετών και τη θέση που μου προτείνατε τώρα αλλά και στις αρχές της Διοίκησης αρνήθηκα, διότι είχα και έχω πάντα στο μυαλό μου τις αντιδράσεις του κόσμου πάνω στις επιλογές σας αυτές.
Σας ευχαριστώ και ευελπιστώ ότι θα λάβετε υπ όψιν σας σοβαρά τις παραπάνω σκέψεις – προτάσεις μου για το καλό του τόπου μας.
Με εκτίμηση
Θεόδωρος ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ Δημοτικός Σύμβουλος”
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top