VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Παραμένει για ένα χρόνο ακόμη το ειδικό τέλος 80% επί της τιμής του νερού στη ΔΕΥΑΚ


deyakΠαραμένει για ένα χρόνο ακόμη το ειδικό τέλος 80% επί της τιμής του νερού, μετά από σχετική εισήγηση της ΔΕΥΑ Κοζάνης, που υιοθετεί η δημοτική αρχή και η οποία θα εγκριθεί σς επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου πριν εφαρμοστεί.
Ο Λευτέρης Ιωαννίδης απάντησε στους δημοσιογράφους για το λόγο για τον οποίο η δημοτική αρχή επιλέγει να διατηρήσει το ειδικό τέλος στο νερό, το οποίο είναι ακριβότερο με τον τρόπο αυτό. Ο δήμαρχος σημείωσε πως με το ειδικό αυτό τέλος εισπράττονται χρήματα με τα οποία γίνονται μελέτες και έργα τα οποία δεν θα μπορούσαν να γίνουν διαφορετικά.
O δήμαρχος, στο περιθώριο συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής, δήλωσε χαρακτηριστικά πως: "Είναι κρίσιμη η εισήγηση αυτή. Στα πλαίσια της νέας τιμολογιακής πολιτικής της ΔΕΥΑΚ, όλα αυτά είναι προς αναθεώρηση. Θα πρέπει να πάμε σε ένα άλλο μοντέλο πιο δίκαιο, κοινωνικά και περιβαλλοντικά", σημείωσε ο δήμαρχος λέγοντας πως έρχεται μελέτη για τη δίκαιη τιμολόγηση του νερού.
Δεν θα μπορούσε ο δήμος στην παρούσα φάση να μη δε διατηρήσει τις τιμές στα ίδια επίπεδα. "Θα ήταν ιδιαίτερα εύκολο να καταργηθεί, αλλά αυτό δεν είναι τόσο εύκολο. Ως δήμος Κοζάνης πρέπει να διασφαλίσουμε τη λειτουργία και βιωσιμότητα της ΔΕΥΑΚ. Αν καταργήσουμε το 80%, θα μπορούσαμε να κάνουμε έργα επέκτασης και συντήρησης δικτύων, μελέτες κ.λπ.", είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ιωαννίδης. Επίσης, ο ίδιος ξεκαθάρισε πως ο ίδιος ουδέποτε δεν είπε προεκλογικά πως το τέλος 80% στο νερό θα καταργηθεί.
Μάλιστα, ο κ. Ιωαννίδης τόνισε πως η κατάργηση του τέλος 80% αποτελεί καταστροφική πολιτική, γιατί μπορεί τα δίκτυα να γίνουν ακατάλληλα ή να υπάρξουν άλλου είδους συνέπειες.
Β.Σ./prlogos
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top