VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Εσωκομματικές εκλογές, την Κυριακή 26/6, για τα αποκεντρωμένα όργανα του ΠΑΣΟΚ (Ν.Ε. – Ν.Ε.ΚΑ.Π. – Ν.Ε.Ο.Ε. – Σ.Ε.) – Tα εκλογικά κέντρα στην Κοζάνη


Η εκλογή των αποκεντρωμένων οργάνων του ΠΑΣΟΚ θα διεξαχθεί την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016 από τις 9:00 το πρωί έως τις 7:00 το απόγευμα για την ανάδειξη :
Νομαρχιακής Επιτροπής
Νομαρχιακής Επιτροπής Καταστατικού και Πιστοποίησης
Νομαρχιακής Επιτροπής Οικονομικού Ελέγχου και
Συντονιστική Επιτροπή των Δημοτικών Οργανώσεων (σε κάθε Καλλικρατικό Δήμο)
Τα μέλη και οι φίλοι του Κινήματος μπορούν να ψηφίσουν στα εξής εκλογικά κέντρα:
Δήμος Κοζάνης:
  1. Στην Κοζάνη στο Εργατικό Κέντρο
Δήμος Εορδαίας:
  1. Στην Πτολεμαΐδα στο Εργατικό Κέντρο
Δήμος Σερβίων-Βελβεντού:
  1. Στα Σέρβια στο Δημαρχείο Σερβίων-Βελβεντού
Δήμος Βοΐου:
  1. Στη Σιάτιστα στα ΚΑΠΗ
  2. Στη Νεάπολη στο κέντρο
Η σταυροδοσία για την εκλογή των μελών των οργάνων ορίζεται σε έναν (1) σταυρό προτίμησης και ο κάθε ψηφοφόρος καταβάλει το ποσό των 3€ για την οικονομική ενίσχυση του Κινήματος.
Στην προσπάθεια που γίνεται για την ανασυγκρότηση του πολιτικού μας χώρου και την επανένωσή του σε μια ενιαία παραταξιακή έκφραση, τα όργανα που θα εκλεγούν θα αποτελέσουν την προμετωπίδα μας για την ανασύσταση του χώρου από τα κάτω, με όρους κοινωνικούς, ιδεολογικούς, αξιακούς.
Με συλλογική αντίληψη και σεβασμό στις διαδικασίες, αυτήν την Κυριακή παίρνουμε όλοι την υπόθεση της ανασυγκρότησης της Παράταξης στα χέρια μας.
Δίνουμε το παρόν, για να διαμορφώσουμε το μέλλον.
Η εκλογή των αποκεντρωμένων οργάνων του Κινήματος αποτελεί μιας από τις κορυφαίες εσωκομματικές διαδικασίες. Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Κοζάνης καλεί τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ να συμμετάσχουν δυναμικά σε αυτή τη Δημοκρατική Διαδικασία.
ΝΕ ΠΑΣΟΚ Κοζάνης
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top