VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Κάθοδος κλιμακίου στην Αθήνα για την ενταξιακή διαδικασία του έργου τηλεθέρμανσης του οικισμού Καρδιάς και των εργατικών κατοικιών Πτολεμαΐδας


To ζήτημα της σύνδεσης του Οικισμού Καρδιάς και των Εργατικών Κατοικιών, με το δίκτυο της Τηλεθέρμανσης Πτολεμαϊδας βρέθηκε στο επίκεντρο της ενημερωτικής σύσκεψης, που συγκάλεσε ο Δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης την Παρασκευή 24-6-2016 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας.
Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν μετά από πρόσκληση του Δημάρχου , οι Βουλευτές της Π.Ε. Κοζάνης Θέμης Μουμουλίδης, Μίμης Δημητριάδης και Γεώργιος Ντζιμάνης , ενώ το «παρών» έδωσαν μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου , κάτοικοι του Οικισμού Καρδιάς και των Εργατικών Κατοικιών.
DSC03856 Στην εισήγησή του ο Δήμαρχος Εορδαίας αναφέρθηκε στο ιστορικό του έργου , τονίζοντας ότι έχει ολοκληρωθεί τεχνικά και το θέμα βρίσκεται πλέον στην τελική φάση ένταξης του έργου στο πρόγραμμα ΕΠΠΕΡΑΑ του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας .
Ακολούθησε μία διαλογική συζήτηση όπου πήραν το λόγο η Επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Αντωνία Χόλμπα , εκπρόσωποι της Λαϊκής Επιτροπής Εργατικών Κατοικιών και κάτοικοι του Οικισμού Καρδιάς καταθέτοντας τις απόψεις και τα αιτήματά τους.
Στις τοποθετήσεις τους οι παριστάμενοι Βουλευτές δεσμεύτηκαν για την υποστήριξή τους προκειμένου να ολοκληρωθεί η ενταξιακή διαδικασία του έργου .
Αποφασίστηκε η συνάντηση του Δημάρχου Εορδαίας , του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας , των Βουλευτών της Π.Ε. Κοζάνης και εκπροσώπων της Λαϊκής Επιτροπής Εργατικών Κατοικιών Πτολεμαϊδας με την ηγεσία του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας , προκειμένου στην επικείμενη Εξειδίκευση Έργων στο ΕΠΠΕΡΑΑ να συμπεριληφθεί και το έργο της Τηλεθέρμανσης των Εργατικών Κατοικιών και του Οικισμού Καρδιάς.
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top