VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Οι προγραμματισμένες δράσεις της Ευξείνου Λέσχης Κοζάνης


 Η πεποίθηση ότι οι δράσεις και το ευρύτερο έργο της Ευξείνου Λέσχης Κοζάνης αφορούν και απευθύνονται στον ποντιακό ελληνισμό αλλά και σε όσους ευαισθητοποιούνται και συμμετέχουν στο πολιτιστικό και κοινωνικό γίγνεσθαι του τόπου μας, εδώ στην Κοζάνη αλλά και σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια, μας οδηγεί να επικοινωνήσουμε και να εκφράσουμε δημόσια τα εξής:
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ευξείνου Λέσχης Κοζάνης μαζί με τη βοήθεια των φορέων της περιοχής του νομού Κοζάνης, βρίσκονται στο στάδιο του σχεδιασμού και της προετοιμασίας για την πραγματοποίηση πολιτιστικών και κοινωνικών εκδηλώσεων, ημερίδων και δραστηριοτήτων που αφορούν στο σύνολο του ποντιακού χώρου.
euxeinoslesxisΤο ακριβές χρονοδιάγραμμα της υλοποίησης κάθε δράσης θα ανακοινώνεται σε εύλογο χρόνο.
Ωστόσο μπορούμε ήδη να ανακοινώσουμε τις ήδη προγραμματισμένες δράσεις, και συγκεκριμένα:
  1. Τιμητική εκδήλωση για τους Ολυμπιονίκες και Πρωταθλητές ποντιακής καταγωγής.
  2. Ημερίδα για το Alzheimer με κεντρική ομιλήτρια την Νευρολόγο-Ψυχίατρο κα Βούλα Σακκά.
  3. Ημερίδα για παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες από τον καθηγητή κο Γιώργο Παυλίδη και την ομάδα του.
  4. Ημερίδα σε συνεργασία με το «ΔΙΑΖΩΜΑ».
  5. Συνεργασία με την Επιτροπή Ποντιακών Μελετών.
  6. Ημερίδα για τα «Μοναστήρια του Πόντου», σε συνεργασία με την Εκκλησία.
  7. Διδασκαλία ποντιακού θεάτρου σε παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας.
  8. Διδασκαλία βυζαντινής μουσικής.
  9. Διδασκαλία ποντιακής Μουσικής – Χορωδία.
  10. Παρουσιάσεις βιβλίων με θεματικό αντικείμενο τον Ελληνικό Πόντο και συγγραφέων ποντιακής καταγωγής.
Επίσης θα θέλαμε να εκφράσουμε, για μια ακόμη φορά, την επιβεβαίωση της στήριξη μας στον κο Ι. Σαββίδη, ο οποίος με το διαρκές ενδιαφέρον του μας ωθεί να δημιουργούμε και να προχωράμε. Από την πλευρά μας, αναγνωρίζοντας την ικανότητά του αλλά κυρίως τη θέληση του να μας αγκαλιάσει όλους, θα προσπαθήσουμε να στηρίξουμε τον «ισχυρό πόντιο» κάνοντας τον «ισχυρότερο».
Κωνσταντίνος Σανίδης
Πρόεδρος Ευξείνου Λέσχης Κοζάνης
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top