VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Ευχαριστήριο του Δήμου Κοζάνης για το World League του βόλεϊ στο κλειστό της Λευκόβρυσης


zkuiygtliugluyfrukyro
Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αγώνες για το World League του βόλεϊ, στο κλειστό γυμναστήριο της Λευκόβρυσης με τη συμμετοχή των Εθνικών Ομάδων της Ελλάδας, Καζακστάν, Κινεζικής Ταϊπέι και Πουέρτο Ρίκο. Και τις τρεις μέρες διεξαγωγής των αγώνων,  χιλιάδες φίλαθλοι βρέθηκαν στο κλειστό της Λευκόβρυσης, απολαμβάνοντας υψηλού επιπέδου βόλεϊ  αλλά και το ίδιο το γυμναστήριο, που για πρώτη φορά από το 2009, που εγκαινιάστηκε, φιλοξένησε μια μεγάλη αθλητική διοργάνωση.
«Οι εικόνες που έφυγαν από το κλειστό της Λευκόβρυσης σε όλη τη χώρα ήταν πραγματικά εντυπωσιακές. Σε ένα δύσκολο τριήμερο, ο κόσμος ανταποκρίθηκε και με το παραπάνω και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και αυτό εισπράξαμε τόσο από την Ομοσπονδία όσο και από τους αθλητές. Ο Δήμος Κοζάνης «έδωσε εξετάσεις» και τις πέρασε με άριστα. Οι δυσκολίες για να φτάσουμε στο τελικό αποτέλεσμα ήταν πολύ μεγάλες, έγινε πολλή δουλειά από πολλούς ανθρώπους για να ετοιμαστεί το γυμναστήριο. Ένα γυμναστήριο που άνοιξε και δεν σκοπεύουμε να το κλείσουμε ξανά. Πρέπει να βρούμε τρόπο να το συντηρήσουμε, να το χαίρονται οι δημότες και να έχουμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε και πάλι τέτοιες διοργανώσεις» δήλωσε ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης.
Ο Δήμος Κοζάνης αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες στην Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, που εμπιστεύθηκε την Κοζάνη για τη διεξαγωγή του World League αλλά και για την άριστη συνεργασία πριν και κατά τη διάρκεια των αγώνων.  Η Κοζάνη και το κλειστό γυμναστήριο της Λευκόβρυσης θα είναι πάντα ένας φιλόξενος χώρος για τις Εθνικές μας ομάδες βόλεϊ όλων των κατηγοριών.
Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την πολύτιμη συνεργασία τους:
–    Την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου- Δυτικής Μακεδονίας
–    Την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας
–    Την Ελληνική Αστυνομία
–    Το Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης
–    Το ΕΚΑΒ
–    Τη Διασωστική Ομάδα Κοζάνης
–    Την Εθελοντική Ομάδα Λευκοπηγής
–    Την Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης
–    Το Τοπικό Συμβούλιο Νεολαίας
–    Το ΚΤΕΛ Αστικών Γραμμών Κοζάνης
–    Όλους τους εθελοντές
Να συγχαρούμε επίσης όλες τις υπηρεσίες του Δήμου Κοζάνης, που ενεπλάκησαν στην προετοιμασία του Κλειστού της Λευκόβρυσης, ένα πραγματικό δύσκολο εγχείρημα που έφεραν υποδειγματικά εις πέρας , όπως και τις υπηρεσίες του ΟΑΠΝ και της Κοινωφελούς Επιχείρησης.
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top