VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Ο συνδυασμός «Ενεργοί Μηχανικοί Δυτικής Μακεδονίας» δεν θα κατέλθει στις εκλογές του ΤΕΕ/Δ. Μακεδονίας


Γνωστοποιούμε στους συνάδελφους μηχανικούς, ότι ο συνδυασμός «Ενεργοί Μηχανικοί Δυτικής Μακεδονίας» δεν θα κατέλθει στις εκλογές της 20/11/2016 για την ανάδειξη της αιρετής διοίκησης του Περιφερειακού τμήματος ΤΕΕ Δυτ.Μακεδονίας.
Ο συνδυασμός από την ίδρυσή του το 2006 και μέχρι σήμερα, σταθερά και αμετάκλητα όρισε την δράση του στην κατεύθυνση της λειτουργίας ενός ΤΕΕ:
  • στην υπηρεσία των μηχανικών και όχι των μηχανισμών
  • με όρους κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης
  • ασύμβατα με συντεχνιακά μικροσυμφέροντα και αδιαφανείς σκοπιμότητες.
Ο συνδυασμός μας την περίοδο της δημιουργίας του (το 2006)-την εποχή της παντοδυναμίας του πάλαι ποτέ κραταιού δικομματισμού-αποτέλεσε την εναλλακτική δύναμη. Και όχι μόνο. Η δυναμική που ανέπτυξε, άνοιξε διάπλατα τις πόρτες του περιφερειακού ΤΕΕ. Του περιφερειακού τμήματος, που παρέμενε επί πολλά χρόνια κλειστή αναχρονιστική δομή, οχυρωμένη στην μικροπολιτική σκοπιμότητα, στην προκατάληψη, στην κατευθυνόμενη καχυποψία και στα φοβικά συμπλέγματα των κάθε είδους διοικητικών εξαρτήσεων. Ενσωμάτωσε πλήθος νέων θέσεων, απόψεων και ιδεών, ενεργοποιώντας νέους και παλιούς μηχανικούς στη βάση των αρχών που διακήρυξε.
Ο συνδυασμός δεν κατάφερε να υπερνικήσει τις εσωτερικές αδυναμίες του, κατά τρόπο που θα του επέτρεπε να συνεχίσει την πορεία του. Αυτό όμως δεν απομειώνει την παρακαταθήκη αρχών, αξιών και διαφάνειας που αφήνει στην πλέον δύσκολη περίοδο που διέρχεται ο κλάδος των μηχανικών και η χώρα.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συμπορεύτηκαν μέχρι σήμερα μαζί μας και όλους όσους μας στήριξαν με την ψήφο τους.
Οι διατελέσαντες εκπρόσωποι του Συνδυασμού
Βάρκας Γιάννης Ντέλμας Κώστας
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top