VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης

Η εξέλιξη της ελληνικής οικονομίας βρίσκεται σε μία πολύ κρίσιμη καμπή.

Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις έχουμε υποστεί σε πολλαπλάσιο βαθμό τις επιπτώσεις της κρίσης και παρακολουθούμε με έντρομη αγωνία τις νέες ανακοινώσεις της κυβέρνησης προσπαθώντας να υπολογίσουμε τις συνέπειες του Μεσοπρόθεσμου πλαισίου στο μέλλον.

Η μικρομεσαία επιχειρηματικότητα αντί να είναι λύση στο πρόβλημα,μπαίνει στο στόχαστρο και προσπαθεί να επιβιώσει σε ένα εξαιρετικά εχθρικό περιβάλλον.

Είναι πλέον θέμα χρόνου υπό το βάρος της νέας αλόγιστης φοροεπιδρομής, η αγορά να βουλιάξει βαθύτερα στη λάσπη της ύφεσης.

Καμία ερμηνεία και κριτική δεν μπορεί να υποστηρίξει τη λογική των φορολογικών μέτρων του μεσοπρόθεσμου,το οποίο δεν υπολογίζει τις επιπτώσεις στην επιδείνωση

της οικονομικής κατάστασης ,δε συνδέει τις προβλέψεις του με τις συνθήκες που επικρατούν στην ελληνική κοινωνία και δεν αφήνει κανένα περιθώριο αισιοδοξίας και θετικής προοπτικής για το μέλλον.

Οι σημαντικές μειώσεις φοροαπαλλαγών,οι συνεχώς πρόσθετες έκτακτες εισφορές , η επιβολή τέλους επιτηδεύματος σε όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες,ανεξαρτήτως εισοδήματος καθώς και η θέσπιση ειδικών επαγγελματικών κριτηρίων ,σε συνδυασμό με την αύξηση των συντελεστών του Φ.Π.Α. σε μια σειρά υπηρεσιών και προιόντων,πλήττουν τον κλάδο του εμπορίου και κατά συνέπεια την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας ,συρρικνώνοντας ταυτόχρονα ακόμη περισσότερο την αγοραστική δύναμη των καταναλωτών.

Η φορολογική της τρόικας επέλεξε αντί της περιστολής των δαπανών και της πάταξης της φοροδιαφυγής τον εύκολο τρόπο της υπερφορολόγησης με τη μέθοδο της «φοροαρπαχτής».

Συμπερασματικά,η εφαρμογή και η αποδοτικότητα των νέων μέτρων οδηγούν τη χώρα μας με μαθηματική ακρίβεια σε νέα αποτυχία.

Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top