VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Στελεχώνονται με γιατρούς τα πολυϊατρεία της ΔΕΗ σε Κοζάνη - Πτολεμαΐδα

ΤΑΥΤΕΚΩΥπογράφηκαν από τη διοίκηση του ΤΑΥΤΕΚΩ οι συμβάσεις των γιατρών που θα στελεχώσουν τα πολυιατρεία (ΠΕΚΑ) των εργαζομένων της ΔΕΗ σε Πτολεμαΐδα και Κοζάνη και αναμένεται να παρουσιαστούν τις αμέσως επόμενες μέρες στις θέσεις τους για να αναλάβουν εργασία

Πηγή:Πτολεμαίος

Πρόκειται για την πρόσληψη συμβασιούχων ιατρών, 4ωρης απασχόλησης, διαφόρων ειδικοτήτων, οι οποίοι έρχονται να καλύψουν θέσεις που παραμένουν κενές από τον Μάιο του 2010, όταν είχαν λήξει οι συμβάσεις των προηγούμενων συμβασιούχων ιατρών.

Ειδικότερα, το ΠΕΚΑ Κοζάνης στελεχώνεται με 5 γιατρούς ενώ με 8 γιατρούς στελεχώνεται το ΠΕΚΑ Πτολεμαΐδας.

Σύμφωνα με δήλωση του προέδρου του Σωματείου Συνταξιούχων ΔΕΗ Πτολεμαΐδας- Εορδαίας, Κων/νου Ανδρεάδη, οι 8 γιατροί που προσλαμβάνονται στο ΠΕΚΑ Πτολεμαΐδας ανήκουν στις παρακάτω ειδικότητες:

Ένας καρδιολόγος, ένας καρδιολόγος ο οποίος θα εκτελεί χρέη παθολόγου, ένας νευρολόγος, ένας οφθαλμίατρος, μία μικροβιολόγος, δύο οδοντίατροι και ένας ουρολόγος.

Στο ΠΕΚΑ Κοζάνης προσλαμβάνονται 5 συμβασιούχοι ιατροί των κάτωθι ειδικοτήτων, με βάση όσα ανέφερε ο εκπρόσωπος των εργαζομένων της ΔΕΗ στο ΤΑΥΤΕΚΩ Παντελής Αποστολίδης. Ένας παθολόγος, ένας οδοντίατρος, ένας οφθαλμίατρος, ένας μικροβιολόγος και ένας νευρολόγος.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΔΕΗ κ. Ανδρεάδης εξέφρασε την ευαρέσκειά του για το γεγονός ότι επιλύεται μία εκκρεμότητα πλέον του ενός χρόνου, καθώς καλύπτονται επιτέλους οι κενές ιατρικές θέσεις που είχαν ως συνέπεια την ταλαιπωρία των ασφαλισμένων του πολυϊατρείου της ΔΕΗ, και ιδιαίτερα των συνταξιούχων. Σημείωσε εξάλλου ότι όσον αφορά το θέμα της υπογραφής συμβάσεων του ΤΑΥΤΕΚΩ και με ιδιώτες γιατρούς (οι οποίοι θα εξετάζουν τους ασφαλισμένους στα ιδιωτικά τους ιατρεία) βρίσκεται σε διαδικασία επεξεργασίας των αιτήσεων και αναμένεται σύντομα να υπογραφούν οι συμβάσεις.

Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top