VIDEO:LIVE-AVLES.TV

«Ναι» στο Μεσοπρόθεσμο από την Έλσα Παπαδημητρίου

Την πρόθεσή της να υπερψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο αλλά και την ανεξαρτητοποίησή της από το κόμμα της Ν.Δ ανακοίνωσε η βουλευτής Έλσα Παπαδημητρίου, λίγο πριν την έναρξη της επίμαχης ψηφοφορίας. Η κ. Παπαδημητρίου αυτοδιαγράφηκε, ήταν το σχόλιο της Νέας Δημοκρατίας μετά το πέρας της ψηφοφορίας.

"Σήμερα το 'παρών' είναι πράξη του Ποντίου Πιλάτου και το "όχι" υπό όρους δεν αφορά τη λογική μου και την πολιτική μου θητεία. 'Ναι', λοιπόν και εύχομαι να μην με απογοητεύσετε κύριοι της κυβέρνησης", είπε η βουλευτής Αργολίδας αναφερόμενη στο Μεσοπρόθεσμο και πρόσθεσε: "Η εικοσάχρονη πορεία μου μού δίνει το δικαίωμα να μην εθελοτυφλώ".

Η Ε.Παπαδημητρίου μιλώντας από το βήμα της Βουλής υποστήριξε ότι το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα είναι μια απαραίτητη λύση άσχετα με το αν θα αποδειχθεί καλή ή κακή. Εξέφρασε επίσης την ευχή να είχε την υπογραφή όλης της Ελλάδας, αφού, όπως είπε, δεν βλέπει "άλλη λύση".

Η κ. Παπαδημητρίου είπε επίσης ότι καταψήφισε το μνημόνιο "με δυσκολία", υπακούοντας στην κομματική γραμμή. "Το ότι το μνημόνιο απέτυχε δεν είναι επιβράβευση του "όχι" μας, το μνημόνιο δεν απέτυχε, δεν υλοποιήθηκε καν παρά μόνο το 25% του", ανέφερε και διερωτήθηκε αν τα πράγματα θα ήταν τα ίδια "αν είχαμε σπεύσει να βοηθήσουμε την κυβέρνηση".

Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top