VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Ημερίδα Δ.Α.ΣΤΑ. Π.Δ.Μ. - «Νεοφυείς Επιχειρήσεις: Ευκαιρίες για Απασχόληση και Σταδιοδρομία»( φωτογραφικό υλικό)

ΔΑΣΤΑΕυχαριστίες-Απολογισμός

Η ΔΑΣΤΑ (Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας) του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας μεταφέρει θερμές ευχαριστίες, σε όλους τους συμμετέχοντες στην Ημερίδα «Νεοφυείς Επιχειρήσεις: Ευκαιρίες για Απασχόληση και Σταδιοδρομία».

Επίσης, ευχαριστεί θερμά για την άψογη συνεργασία και την υποστήριξη αυτής της εκδήλωσης, το Δήμο Κοζάνης, το ΕΒΕ Π.Ε. Κοζάνης, την ΑΝΚΟ ΑΕ-Enterprise Europe Network καθώς και τους επιστημονικούς υπεύθυνους, όπως και τους διαχειριστές των υποδομών της ΔΑΣΤΑ., (Γραφείο Διασύνδεσης, Πρακτικής Άσκησης, Μονάδα Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας). Ειδικότερη αναφορά θα πρέπει να γίνει στους φοιτητές οι οποίοι ανέλυσαν στην Ημερίδα τις εργασιακές εμπειρίες τους, όπως και τα οφέλη τα οποία αποκόμισαν μέσω της Πρακτικής τους Άσκησης, όπως επίσης στην ανάδειξη της ομάδας φοιτητριών που βραβεύτηκαν από τη Μονάδα Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας για το «Επιχειρηματικό τους Σχέδιο», στο Διαγωνισμό Καινοτόμων Ιδεών Φοιτητών.

Η Ημερίδα διεξήχθη με επιτυχία, την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012 στο «Κοβεντάρειο» Συνεδριακό κέντρο στην πόλη της Κοζάνης, με τη συμμετοχή φοιτητών, αρκετών μελών ΔΕΠ, όπως ακόμη κάποιων παραγωγικών φορέων και επιχειρηματιών της περιοχής, καθώς και άλλων ενδιαφερομένων για νέες καινοτόμες ιδέες επιχειρηματικής δραστηριότητας. Παρευρέθησαν επίσης, τιμώντας με την παρουσία τους την εκδήλωση οι κ.κ. Σόκουτης (αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κοζάνης) Ασημόπουλος (αντιπρόεδρος ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας), Βασδάρης (εκπρόσωπος του Δήμου Κοζάνης), Κυριακίδης (εισηγητής της Ημερίδας, πρόεδρος ΕΒΕ Κοζάνης), Μαυροματίδης (πρόεδρος ΤΕΕ ΤΔΜ), Καρακάσης (πρόεδρος οικονομικού επιμελητηρίου Δυτικής Μακεδονίας), Αμανατίδης (γενικός διευθυντής της ΑΝΚΟ AE), Βατάλης (επιστημονικός υπεύθυνος ΜΟΚΕ ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας), Κούρας (εκπρόσωπος της Περιφέρειας), Παπαγόρας (εκπρόσωπος της ΔΙΑΔΥΜΑ), Μητλιάγκας (γ.γ. ΕΒΕ Κοζάνης) καθώς και η κα. Παπατέρπου (στέλεχος της ΑΝΚΟ ΑΕ).

Οι ειδικότεροι σκοποί της Ημερίδας, όπου ήταν η στοχευόμενη προώθηση των Νεοφυών Επιχειρήσεων, αλλά και η εντρύφηση της επιχειρηματικότητας με τη δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης, όπως επίσης η εξωστρέφεια του Πανεπιστημίου μέσω της διασύνδεσης των δομών και δράσεων του, με τις επιχειρήσεις και την τοπική κοινωνία επετεύχθησαν σε μεγάλο βαθμό.

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον υπήρξε μετά το πέρας των εισηγήσεων της Ημερίδας, με πολλές ερωτήσεις και ανοιχτό διάλογο μεταξύ εισηγητών, φοιτητών, επιχειρηματιών και ακαδημαϊκών, το οποίο ήταν το ουσιαστικό πλαίσιο της Ημερίδας. Πλαίσιο, το οποίο μέσω αυτής της ανταλλαγής εύστοχων επιχειρημάτων και εξειδικευμένων γνώσεων εξελίχθηκε στο πιο ουσιώδες κομμάτι αυτής της εκδήλωσης, γεγονός που αποτελεί έναν από τους κύριους στόχους της Δομής Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.
Προσβλέπουμε στη συνέχεια επιτυχημένων μελλοντικών δράσεων της Δομής Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

dasta.uowm.gr

Με Εκτίμηση,
Η Οργανωτική Επιτροπή
Ο Επιστημονικός Υπεύθυνος
Καθηγητής Ευστάθιος Κικκινίδης

Δείτε φωτογραφικό υλικό εδώ

Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top