VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Αλλαγή ηγεσίας και απολογισμός της θητείας 2011-2012 στο Ροταριανό Όμιλο Κοζάνης-Νέος Πρόεδρος ο Σπύρος Γκαραβέλλας

Ο Ροταριανός Όμιλος Κοζάνης πραγματοποίησε πανηγυρική συνεστίαση στις 25 Ιουνίου, με θέματα την αλλαγή ηγεσίας και τον απολογισμό της θητείας 2011-2012. Η συνεστίαση έγινε παρουσία των μελών και φίλων του Ομίλου, καθώς και μελών του Ομίλου Ροταράκτ, μέσα σε κλίμα χαράς, ροταριανού ιδεώδους, αγάπης, συναδέλφωσης, ικανοποίησης για τις δράσεις του Ομίλου αλλά και προσδοκίας πως η θητεία του νέου Δ.Σ. θα είναι το ίδιο δημιουργική με την προηγούμενη.

Η βραδιά ξεκίνησε με το χαιρετισμό του απερχόμενου Γραμματέα και εισερχόμενου Προέδρου Σπύρου Γκαραβέλλα, ο οποίος ενημέρωσε τους παρευρισκομένους με τα τελευταία νέα του Ομίλου και της Περιφέρειας.

Στη συνέχεια έλαβε το λόγο ο απερχόμενος Πρόεδρος Γιώργος Σίσκος, ο οποίος αφού ευχαρίστησε όλους για τη συνεργασία, παρουσίασε τις δράσεις του Ομίλου κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Παρουσία στην έκθεση των Κοίλων, στο περίπτερο των Ομίλων Ρόταρυ και Ροταράκτ όπως επίσης συνεχείς αναφορές και συνεντεύξεις στα τοπικά ΜΜΕ προκειμένου να γίνει ευρύτερα γνωστό το έργο του Ροταριανού Ιδρύματος και των 2 Ομίλων, συμμετοχή εθελοντικά στο έργο της Κοινωνικής Οργάνωσης «Άρσις», συνδρομή στη συλλογή προϊόντων που πραγματοποίησε ο Όμιλος Ροταράκτ για το Τιάλειο Γηροκομείο, βράβευση του Συλλόγου Αιμοδοτών Κοζάνης «Γέφυρα Ζωής» στην απονομή των 60ων βραβείων ευποιΐας στη Θεσσαλονίκη ύστερα από πρόταση του Ροταριανού Ομίλου Κοζάνης, τη στήριξη στην θέσπιση εβδομάδας εθελοντικής αιμοδοσίας των Ροταράκτ ανά το πανελλήνιο καθώς επίσης και της πραγματοποίησης σημαντικών ομιλιών από αξιόλογους εισηγητές. Κλείνοντας τον απολογισμό του όλοι τον συνεχάρησαν για το έργο του. Ακολούθησε ο εισερχόμενος Πρόεδρος του Ομίλου Σπύρος Γκαραβέλλας ο οποίος παρουσίασε το σχεδιασμό για τη νέα χρονιά, θέτοντας τους στόχους και την κατεύθυνση των δράσεων του Ομίλου, την ανάπτυξή του, τη συνέχιση του έργου της προηγούμενης διοίκησης με έμφαση στα προγράμματα που αφορούν τη νεότητα. Έπειτα έγινε η παρουσίαση του νέου διοικητικού συμβουλίου και η βραδιά έκλεισε με ευχές από όλους για μια δημιουργική θητεία την περίοδο 2012-2013.

Όπως ανακοινώθηκε από τον Πρόεδρο η επόμενη συνεστίαση θα πραγματοποιηθεί στις 2 Ιουλίου 2012 στις 9 μ.μ. στο εστιατόριο Πλάτανος.

Η είσοδος είναι ελεύθερη σε όλους.

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας

Σπύρος Γκαραβέλλας Κώστας Δόδουρας

Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top