VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Δριμεία επίθεση Πάγκαλου κατά Βενιζέλου και ΣΥΡΙΖΑ

Δριμεία επίθεση Πάγκαλου κατά Βενιζέλου και ΣΥΡΙΖΑ

Θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ έθεσε ανοικτά ο Θεόδωρος Πάγκαλος σε συνέντευξή του στον ALPHA. Μάλιστα, ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης «κάρφωσε» τον Ευάγγελο Βενιζέλο ότι ήταν πίσω από το κίνημα ανατροπής του Γιώργου Παπανδρέου από την πρωθυπουργία της χώρας.

Ο κ. Πάγκαλος επιτέθηκε με ιδιαίτερα σκληρές εκφράσεις στον ΣΥΡΙΖΑ και σε συγκεκριμένα στελέχη του, μίλησε για τον Άκη Τσοχατζόπουλο και επέμεινε στην περίφημη πλέον φράση του «μαζί τα φάγαμε».

«Μπορεί το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ- και εγώ τάσσομαι υπέρ ενός συστατικού συνεδρίου - να αποφασίσει ότι σε αυτή την καινούρια κατάσταση δεν ταιριάζει ο κ. Βενιζέλος, ο οποίος δεν είναι κανένα τζόβενο, πρέπει να'ναι ένας τριαντάρης».

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος εξαπέλυσε δριμεία επίθεση και κατά της Κουμουνδούρου, υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι η ιδεολογία του ΣΥΡΙΖΑ είναι κατά της δημοκρατίας και ότι τα στελέχη του «δεν έχουν κανένα σεβασμό για όποιον δεν συμφωνεί μαζί τους».

Στον ΣΥΡΙΖΑ θέλουν να βαδίσουμε πάνοπλοι προς τη σοσιαλιστική επανάσταση, πρόσθεσε και σημείωσε ότι το 51% των δημοσίων υπαλλήλων ψήφισε είτε το κόμμα του Αλ. Τσίπρα, είτε Χρυσή Αυγή ή τον Π. Καμμένο.

Αναφέρθηκε μάλιστα και στο επεισόδιο μεταξύ Ρ. Δούρου και Ηλ. Κασιδιάρη επισημαίνοντας ότι όταν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ «έφαγε το νερό» ήταν θύμα, αλλά έκανε καλαμπούρι όταν είχαν ρίξει γιαούρτι στον ίδιο.

«Γιατί όταν ασκεί βία η Χρυσή Αυγή είναι καταδικαστέα και όταν ασκεί βία ο ΣΥΡΙΖΑ όχι;», αναρωτήθηκε. *imerisia
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top