ΜΑΡΙΝΑΔΑ
1 ΝΕΡΟΠΟΤΥΡΟ ΜΠΥΡΑ
2 ΚΡΕΜΥΔΙΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ
1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ
ΑΛΑΤΙ,ΠΙΠΕΡΙ
1 ΚΟΤΣΙ ΧΟΙΡΙΝΟ
300 ΓΡ ΜΙΚΡΕΣ ΠΑΤΑΤΟΥΛΕΣ
1 Κ.Σ. ΦΡΕΣΚΟ ΒΟΥΤΥΡΟ
1 ΚΑΡΟΤΟ
2 ΚΛΑΡΑΚΙΑ ΣΕΛΙΝΟ
1 ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙ
50 ΓΡ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΦΙΝΟΚΙΟ
ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΤΣΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΠΑΣΙΝΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΔΑΣ.ΣΚΕΠΑΖΩ ΜΕ ΜΕΒΡΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΩ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ 12 ΩΡΕΣ.ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΤΣΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑΔΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ,ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ.ΨΗΝΩ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 170 ΓΙΑ 90 ΛΕΠΤΑ ΜΕ ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΤΑΨΙ ΜΕ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ.ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ ΕΛΕΝΧΩ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΕ ΥΓΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΛΙΓΟ ΝΕΡΑΚΙ.
* http://nanas-gastromageies.blogspot.gr/