Πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη, στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Κοζάνη, διευρυμένη συνεδρίαση της ΝΟΕΣ, δηλαδή μελών της Νομαρχιακής Οργανωτικής Επιτροπής από την Κοζάνη που είχαν αναλάβει τα της προετοιμασίας του συνεδρίου τον περασμένο Φλεβάρη, αλλά και αρκετών προσώπων, επίσης από την περιοχή, που είχαν εκλεγεί ως σύνεδροι.
pasok newΣύμφωνα πάντα με πληροφορίες , η συμμετοχή κρίθηκε ικανοποιητική, καθώς σχεδόν 20 – 25 άτομα παρέστησαν και εξέφρασαν τις απόψεις τους για διάφορα θέματα, σε μια συνεδρίαση που διήρκεσε σχεδόν 3 ώρες.  Τη διαδικασία, συντόνιζε η κα. Γεωργία Ζεμπιλιάδου, ενώ στη συζήτηση, εκτός από την ενημέρωση γύρω από τις διαδικασίες που θα προηγηθούν της 9ης Ιουνίου για την εκλογή προσώπων σε συντονιστικά όργανα στις δημοτικές, θεματικές, νομαρχιακές και περιφερειακές οργανώσεις, ακούστηκαν και ιδιαίτερα κριτικές απόψεις για πρακτικές και πρόσωπα που αναδείχτηκαν από το ΠΑΣΟΚ και κατάγονται από την περιοχή μας, όπως η Άννα Διαμαντοπούλου και η πρόθεσή της να δημιουργήσει δικό της κόμμα.
Οι ενδιαφερόμενοι για υποψηφιότητες για τα όργανα της Νομαρχιακής θα πρέπει να υποβάλλουν εγγράφως  αίτηση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ μέχρι την Τετάρτη 5 Ιουνίου και ώρα 8 μμ., ενώ οι υποψηφιότητες για τις Συντονιστικές Επιτροπές Δημοτικών Οργανώσεων υποβάλλονται μέχρι την Παρασκευή 7 Ιουνίου και ώρα 8 μ μ.  Να σημειωθεί πως, πιθανότατα το απόγευμα της Τρίτης 04 Ιουνίου, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης, θα διεξαχθεί ανοιχτή στα – μέλη και φίλους του ΠΑΣΟΚ – ενημερωτική εκδήλωση.
Για τη θέση του νέου Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ στην Π.Ε. Κοζάνης, δεν έχει προταθεί μέχρι στιγμής κάποιο άλλο όνομα πέραν του σημερινού προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων – Βελβεντού Δημήτρη Ζιούζιο, όπως είχαμε γράψει προ ημερών στο kozan.gr  κι αν τελικώς καταλήξουν έτσι τα πράγματα,  δύσκολα θα υπάρξει και δεύτερος υποψήφιος.
kozan.gr