VIDEO:LIVE-AVLES.TV

«Η κυβέρνηση αποτελεί τον καλύτερο μαθητή της κ. Μέρκελ»


ΣΥΡΙΖΑ: Μιά βόλτα στους δρόμους της Αθήνα θα έπειθε τον κ. Ντάισελμπλουμ για την «επιτυχία» του μνημονίου

Επίθεση εναντίον της κυβέρνησης και του κ. Ντάισελμπλουμ εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για Ευρώπη είναι δέσμια της μνημονιακής συνταγής λιτότητας, που εξαθλιώνει τους λαούς και αποδομεί την Ευρώπη.

«Δεν προκαλούν καμία έκπληξη ούτε οι δηλώσεις του προέδρου του Eurogroup, ούτε η συμφωνία της κυβέρνησης με την τρόικα για την απαρέγκλιτη εφαρμογή του μνημονιακού προγράμματος. Η Ευρώπη είναι δέσμια της μνημονιακής συνταγής λιτότητας, που εξαθλιώνει τους λαούς και αποδομεί την Ευρώπη και η ελληνική κυβέρνηση αποτελεί τον καλύτερο μαθητή του νεοφιλελευθερισμού της κ.Μέρκελ.

Πίσω, όμως, από τους αριθμούς και τις υποσχέσεις για μία λογιστικού τύπου μελλοντική οικονομική ανάκαμψη, βρίσκονται η εκτίναξη της ανεργίας και η πρωτοφανής ανθρωπιστική κρίση που βιώνει η ελληνική κοινωνία. Ο κ. Ντάισελμπλουμ θα μπορούσε σε μια σύντομη βόλτα του στους δρόμους της Αθήνας, να δει τα λουκέτα στις επιχειρήσεις και τους αστέγους της και να αντιληφθεί ιδίοις όμμασι την "επιτυχία" του μνημονίου και τα σημάδια ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας.

Οι τελευταίοι που μπορούν να διαβεβαιώσουν τον ελληνικό λαό για την έξοδο από την κρίση, είναι εκείνοι που μετατρέπουν τις χώρες του νότου σε Ειδικές Οικονομικές Ζώνες της Ευρώπης». 
*newsbeast.gr
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top