VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Τη Βλάστη Eoρδαίας θα επισκεφτεί η πρέσβειρα της Αυστρίας κ. Μελίττα Σούμπερτ


Τη Βλάστη θα επισκεφτεί η πρέσβειρα της Αυστρίας κ. Μελίττα Σούμπερτ το Δεκαπενταύγουστο  μετά από επίσημη πρόσκληση που της απηύθυνε ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου Βλατσιωτών Ν. Λάρισας.
Η πρέσβειρα της Αυστρίας δέχθηκε με ενθουσιασμό την πρόσκληση γνωρίζοντας και τιμώντας τους ισχυρούς  δεσμούς ανάμεσα στη Βλάστη και τη Βιέννη  και επιθυμώντας να γνωρίσει τη γενέτειρα των  ευεργετών Ελλάδας και Αυστρίας, βαρόνου Κων/νου Βέλλιου, Στέργιου Δούμπα, τον τόπο καταγωγής του Μαικήνα των Τεχνών Νικολ. Δούμπα, τον τόπο όπου ο γενάρχης της οικογένειας  Σίνα, παπα-Γιώργης Σίνας εγκαταστάθηκε  μετά την καταστροφή της Μοσχόπολης το 1769, μεταφέροντας  και τοποθετώντας  το τέμπλο του Αϊ Νικόλα της Μοσχόπολης στον ΄Αγιο Νικόλαο της Βλάστης.
Να αναφέρουμε εδώ  ότι η πρέσβειρα της Αυστρίας τίμησε με την παρουσία της  τις εκδηλώσεις μνήμης του βαρόνου Κ. Βέλλιου που πραγματοποίησε ο  Συλλόγου Βλατσιωτών Λάρισας το Μάρτιο του 2012, με αφορμή τα αποκαλυπτήρια της προτομής του στην Αθήνα, καθώς και το τιμητικό αφιέρωμα για το Νικόλαο Δούμπα, το Μάρτιο του 2013 στο Δημοτικό Ωδείο  Λάρισας.
Η Βιέννη υπήρξε ο μεγάλος προορισμός των ξενιτεμένων Μακεδόνων στη μεγάλη αποδημία τους προς την περιοχή της Αυστροουγγαρίας, από τη Βιέννη άρχισε το επαναστατικό του  ταξίδι με τις φλογερές ιδέες του ο Ρήγας Βελεστινλής, συνοδευόμενος από ευρύ κύκλο συντρόφων του, κυρίως Δυτικομακεδόνων. Γι αυτό και η πρέσβειρα πριν από τη μετάβασή της στη Βλάστη  θα επισκεφτεί την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και το Δήμο Εορδαίας.
Η πρέσβειρα της Αυστρίας κα Μελίττα Σούμπερτ γεννήθηκε στην Αθήνα όταν ο πατέρας της υπηρετούσε ως διπλωμάτης, Είναι απόγονος του μουσουργού Φρανς Σούμπερτ. Είναι απόφοιτος Νομικών Επιστημών των  Πανεπιστημίων της Βιέννης και του Σάλτσμπουργκ. Πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στο Ευρωπαϊκό κολλέγιο της Μπριζ του Βελγίου καθώς και  στο Bologna Centre  απ΄ όπου απέκτησε δίπλωμα Διεθνών Σπουδών. Εντάχθηκε στο διπλωματικό σώμα και εργάστηκε στα τμήματα Εθιμοτυπίας, Σχέσεων Ευρωπαϊκής ΄Ενωσης και στο γραφείο Διεθνούς Δικαίου , καθώς επίσης και στη Νομική Υπηρεσία της Επιτροπής των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων στις Βρυξέλλες.
Διετέλεσε Ειδική Ακόλουθος για θέματα ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης στην Αυστριακή Πρεσβεία της Ρώμης, Επιτετραμμένη   της Αυστριακής Πρεσβείας στην Ουάσιγκτων, Επιτετραμμένη της Αυστριακής Πρεσβείας στις Βρυξέλλες, Διευθύντρια του Τμήματος διμερών και πολυμερών σχέσεων εξωτερικού εμπορίου καθώς και Διευθύντρια Εθιμοτυπίας στο Ομοσπονδιακό Υπουργείο Ευρωπαϊκών και Διεθνών Υποθέσεων . Από το Μάρτιο του 2012 είναι η πρέσβειρα της Αυστριακής Δημοκρατίας στην Ελλάδα.
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top