VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Το ΒΟΡΕΙΟ ΠΕΔΙΟ παρουσιάζει στην Κοζάνη την θεατρική παράσταση «ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΕΣΣΕΡΑ», την Κυριακή 3 Μαΐου


voreiaΤο ΒΟΡΕΙΟ ΠΕΔΙΟ παρουσιάζει την θεατρική παράσταση «ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΕΣΣΕΡΑ». Πρόκειται για ένα δυνατό κοινωνικό έργο που θα καθηλώσει το κοινό με την δύναμη του. Το έργο συναντά τις Τέσσερις Εξουσίες και συνομιλεί μαζί τους. Οι τέσσερις εξουσίες σχετίζονται με μια κοινή ιστορία και κινούνται πάντα μέσα στο γράμμα του νόμου. Κι όμως στο φόντο της ιστορίας χάνεται το πνεύμα του, αναδύεται όλη η δυσωδία και η σήψη ενός συστήματος που σηκώνει το δάχτυλο και τιμωρεί τους αδύνατους.
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΕΣΣΕΡΑ, γραμμένα από τον συγγραφέα Γιάννη Τσίρο, είναι ένα πολιτικό και κοινωνικό έργο, σύγχρονο, καθρέφτης της νεοελληνικής κοινωνίας. Αναδεικνύει μέσα στην πολυσύνθετη κρίση που ζήσαμε και ζούμε, τις ανθρώπινες αξίες, την αλληλεγγύη που απαιτείται για να συνεχίσουμε να υπάρχουμε.
Επίσης, αντανακλά τις ευθύνες του καθένα από εμάς ο οποίος αναπαράγει ένα πελατειακό σύστημα, το οποίο αναδεικνύει τις προσωπικές ανάγκες των ανθρώπων και όχι του συνόλου. Είναι το ίδιο σύστημα που πληρώνει τους πάντες. Θύτες και θύματα με το ίδιο νόμισμα.
Η σκηνοθεσία του έργου είναι του Κωνσταντίνου Μπαμπίλα ο οποίος έχει και την μουσική επιμέλεια. Παίζουν οι ηθοποιοί του ΒΟΡΕΙΟΥ ΠΕΔΙΟΥ: Αλίκη Θεοδωρίδου, Τάσος Ανδρεάδης, Στράτος Ιορδανίδης, Μαρία Βαϊράμη, Ανδρέας Συμεωνίδης, Βαλεντίνα Παπαδοπούλου, Αδριάνα Δαβιδοπούλου και Χαράλαμπος Συντάκης. Ήχος – φωτισμός: Δημήτρης Κόλλιας, Λάζαρος Κωτσίδης.
Η παράσταση θα δοθεί στο ΘΕΑΤΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ την Κυριακή 3 Μαΐου. Η ώρα έναρξης της παράστασης είναι 9 μ.μ.
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top