VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Να δοθεί παράταση στη ρύθμιση οφειλών στο ΙΚΑ και στον ΟΑΕΕ


Τι ζητάει η ΓΣΕΒΕΕ

Να δοθεί παράταση στη ρύθμιση οφειλών στο ΙΚΑ και στον ΟΑΕΕ Επείγουσα επιστολή προς τον αναπληρωτή υπουργό Εργασίας, Δημήτρη Στρατούλη, απέστειλε σήμερα η ΓΣΕΒΕΕ, ζητώντας την παράταση κατά έναν μήνα της ημερομηνίας υποβολής αιτήσεων (μέχρι 31 Μαΐου) για την υπαγωγή στη διαδικασία ρύθμισης των οφειλών στο ΙΚΑ και στον ΟΑΕΕ.

Η ΓΣΕΒΕΕ στην επιστολή της επισημαίνει ότι η παράταση είναι απολύτως αναγκαία, λόγω του υπερβολικά μεγάλου όγκου ασφαλισμένων που προσέρχονται για τη ρύθμιση των ασφαλιστικών οφειλών στις υπηρεσίες του ΟΑΕΕ και του ΙΚΑ και του υπερβολικού φόρτου εργασίας που έχει συσσωρευτεί στις υπηρεσίες των ασφαλιστικών οργανισμών. Με την παράταση, τονίζει η ΓΣΕΒΕΕ, θα εξυπηρετηθούν αποτελεσματικότερα οι ασφαλισμένοι, αλλά και οι διοικητικές υπηρεσίες θα είναι σε θέση να ανταποκριθούν έγκαιρα στον όγκο των αιτημάτων.

Παράλληλα, η ΓΣΕΒΕΕ καλεί τις διοικήσεις των ασφαλιστικών ταμείων να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες και διευθετήσεις με το ΚΕΑΟ για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων, διότι, εκτός από τη ρύθμιση οφειλών, πολλοί ασφαλισμένοι προσέρχονται για τρέχοντα γραφειοκρατικά ζητήματα (μεταβολές δραστηριότητας, έδρας, πληρωμές τρεχουσών εισφορών, λήψη βεβαιώσεων για εφορίες), γεγονός που οδηγεί σε υπερσυσσώρευση αιτημάτων που είναι αδύνατον να εκπληρωθούν σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Σημειώνεται ότι παρόμοια επιστολή είχε αποστείλει η ΓΣΕΒΕΕ και στις 22 Απριλίου 2015.
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top