VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Θεοδωράκης: Η χώρα μπορούσε να αλλάξει πορεία αλλά τελικά επιστρέφουμε στον Γενάρη


Θεοδωράκης: Η χώρα μπορούσε να αλλάξει πορεία αλλά τελικά επιστρέφουμε στον Γενάρη

«Η χώρα μπορούσε να αλλάξει πορεία αλλά τελικά επιστρέφουμε στον Γενάρη. Ο λαός αποφάσισε συνέχιση της διακυβέρνησης από τη νέα κυβέρνηση» δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης.
«Μακριά από τους στόχους του το Ποτάμι και προβληματιζόμαστε για τα λάθη. Το τί θα αποφασίσουμε θα κριθεί τις επόμενες μέρες» πρόσθεσε ο κ. Θεοδωράκης, κάνοντας λόγο για αρνητικό αποτέλεσμα.
Για την πορεία της χώρας, δήλωσε ότι «δεν είμαστε αισιόδοξοι αλλά θα είμαστε παρόντες για να επισημαίνουμε τα προοδευτικά πράγματα που έχει ανάγκη η χώρα».
«Θα φανούμε εξίσου χρήσιμοι, όπως και στο παρελθόν, όταν οι πολίτες μας έδωσαν υψηλότερο ποσοστό» επισήμανε ακόμα ο επικεφαλής του Ποταμιού και τόνισε ότι «Ενας στους δύο πολίτες δεν πήγε να ψηφίσει. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να απασχολήσει το πολιτικό σύστημα».
Είπε πως δεν μίλησε με τον Αλέξη Τσίπρας, αφού έχει ήδη αποφασίσει με ποιον θέλει να συνεργαστεί. Υποστήριξε πάντως πως ελπίζει ότι αυτή τη φορά θα σκεφτεί καλύτερα τί πρέπει να γίνει για τη χώρα.
Οσον αφορά την κοινοβουλευτική στάση που θα τηρήσει το Ποτάμι, επισήμανε ότι η ψήφος θα εξαρτάται κάθε φορά από το τί έχει να προτείνει η κυβέρνηση και δεν θα αποτελεί... απωθημένο.
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top