VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Απρόσμενη εξέλιξη στην επιστροφή Κανέλλη στην ΕΡΤ

Δελτίο ειδήσεων εμπνευσμένο από μια… άλλη εποχή παρουσίασε σήμερα η ΕΡΤ, με αφορμή τα 50 χρόνια της ελληνικής τηλεόρασης, καθώς την παρουσίαση του πρώτου θέματος ανέλαβε η γνωστή δημοσιογράφος και βουλευτής Λιάνα Κανέλλη.
Η κα Κανέλλη αφού παρουσίασε το πρώτο θέμα, κατόπιν συνομίλησε με τον «επίσημο» παρουσιαστή, Πάνο Χαρίτο για την εμπειρία της στην ΕΡΤ, καθώς η δημοσιογράφος είχε διατελέσει και στο παρελθόν παρουσιάστρια του δελτίου.Απρόσμενη εξέλιξη στην επιστροφή Κανέλλη στην ΕΡΤ

Απρόσμενη διακοπή του δελτίου από εισβολή μελών του Ρουβίκωνα

Ωστόσο, η συνέντευξη διεκόπη απότομα, όταν ακούστηκαν φωνές μέσα στο στούντιο και το σήμα διεκόπη, με την ΕΡΤ να προβάλει διαφημιστικά σποτ. Η διακοπή οφείλεται σε εισβολή μελών της ομάδας Ρουβίκωνας στο στούντιο.
Όταν ξεκίνησε και πάλι το δελτίο ειδήσεων, ο κ. Χαρίτος εξήγησε ότι «τα άτομα που εισέβαλαν επέμεναν να διαβάσουν μια επιστολή που είχαν συγγράψει», όμως τελικά «τα πνεύματα ηρέμησαν».
«Μου έχουν συμβεί χειρότερα στον αέρα. Ενώ τους ζητήσαμε να μου δώσουν το κείμενο, χάριν συμβολισμού της ημέρας, αρνήθηκαν.. Αναφώνησαν ότι είναι δικά τους η ΕΡΤ. Η ΕΡΤ είναι όλων των Ελλήνων, οι Έλληνες την πλήρωσαν, οι Έλληνες την κριτίκαραν», είπε από τη μεριά της η Λιάνα Κανέλλη, προσθέτοντας πως τραυματίστηκε ένας εικονολήπτης.

Έξω από το κτίριο της ΕΡΤ βρίσκονται αυτή την ώρα αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες έχουν προχωρήσει σε προσαγωγές.

Η επιστροφή γνωστών δημοσιογράφων στην παρουσίαση του δελτίου

Το δελτίο της ΕΡΤ ανοίγουν από σήμερα και μέχρι την επόμενη Κυριακή, γνώριμα πρόσωπα από το παρελθόν της ΕΡΤ. Τις επόμενες μέρες το πρώτο θέμα θα παρουσιάσουν οι εξής δημοσιογράφοι: Τέρενς Κουίκ, Έλλη Στάη, Δημήτρης Κωνσταντάρας, Γιώργος Δουατζής και Απόστολος Αποστολόπουλος.

Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top