VIDEO:LIVE-AVLES.TV

«Κράτα με να σε κρατώ σ’ ένα κόσμο διαφορετικό»


«Κράτα με να σε κρατώ σ’ ένα κόσμο διαφορετικό»Οι μαθητές/τριες της Δ1 Τάξης του Δ. Σ « Χαρισίου Μεγδάνη» Κοζάνης και οι μαθητές/τριες του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ(Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπ/σης και Κατάρτισης) Κοζάνης στο πλαίσιο του προγράμματος «Κράτα με να σε κρατώ σ’ ένα κόσμο διαφορετικό» συναντήθηκαν στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κοζάνης.
Μέσα από βιωματικές δράσεις αλληλεπίδρασης και ευαισθητοποίησης στη διαφορετικότητα που πραγματοποιήθηκαν με τη συνεργασία του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε Κοζάνης «Ορίζοντες», του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Κοζάνης και των υπευθύνων εκπαιδευτικών του προγράμματος, είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα και να αλληλεπιδράσουν.
Ζωγράφισαν, χόρεψαν, τραγούδησαν και έδωσαν τα χέρια ξεπερνώντας τα εμπόδια της αναπηρίας ως κοινωνικής κατασκευής.
Ευχαριστούμε τη Διοίκηση , την Καλλιτεχνική Διευθύντρια και το Προσωπικό του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης για την παραχώρηση της αίθουσας κυρίως όμως για τη στήριξη της όλης δράσης.
Ευχαριστούμε την κοινωνική λειτουργό του Κέντρου Πρόληψης «Ορίζοντες» κ. Ελένη Κιτσοπούλου για τη βοήθεια και την αγαστή συνεργασία.
Επιπλέον, ευχαριστούμε την κ. Χρύσα Ισαάκ Πετράκη για τη βιντεοσκόπηση- λήψη φωτογραφιών και την επεξεργασία τους.
Χωρίς την αρωγή τους δε θα μπορούσαμε να περπατήσουμε μαζί στον κόσμο της αποδοχής και της συνύπαρξης.
Οι υπεύθυνες του προγράμματος
Βασιλειάδου Σουλτάνα
Μίγδου Ζωή
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top