VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Παρουσίαση βιβλίου στο μουσείο Πτολεμαΐδας


κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Το βιβλίο με τίτλο: « Μελέκ…Θρησκεία μου είναι…η αγάπη»  του Εκπαιδευτικού Αλέξανδρου Σπανίδη , παρουσιάστηκε στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων
του Ανθρωπολογικού -  Παλαιοντολογικού Μουσείου Πτολεμαϊδας , όπου το «παρών» έδωσε και η ηρωίδα του πονήματος Γενική Πρόξενος Ακτής Ελεφαντοστού και Πρέσβειρα UNAIDS  Μέρω  Κεσεσίογλου .
Το βιβλίο αναφέρεται στο έργο και στο όραμα της κ. Κεσεσίογλου , της οποίας η 25 χρονη φιλανθρωπική δράση στην Αφρική έδωσε το ερέθισμα στο Συγγραφέα για να προχωρήσει στην καταγραφή της προσφοράς της Ελληνίδας στον άνθρωπο .
«Είμαι πολύ συγκινημένη που βρίσκομαι στην Πτολεμαϊδα και στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Εορδαίας ,για την παρουσίαση του βιβλίου. Πέρασα 25 χρόνια δράσης στην Αφρική και όχι μόνο  με πολλές περιπέτειες και κινδύνους , ενώ τα πρόσωπα που αναφέρονται είναι όλα υπαρκτά» τόνισε η κ. Κεσεσίογλου ευχαριστώντας τον  κ. Σπανίδη για τη συγγραφή του έργου.
Αναφερόμενος στην ηρωίδα του, με την οποία γνωρίζεται από το 1995 ,  ο Συγγραφέας επεσήμανε ότι τον άγγιξε η πλούσια ανθρωπιστική δράση της και προσπάθησε μέσα από τις αφηγήσεις της να συγκεντρώσει όλα τα στοιχεία και σε διάστημα 8-10 μηνών να γράψει το βιβλίο .
«Η κ. Κεσεσίογλου είναι ένας άνθρωπος που εκπροσωπεί ηθικές και πνευματικές αξίες και μέσα από τις πράξεις  της στέλνει επίκαιρα μηνύματα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης» επεσήμανε ο δημιουργός του έργου.
Ιδιαίτερα θερμή ήταν η υποδοχή του Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη τόσο προς τον Συγγραφέα όσο και προς την ηρωίδα του , ενώ αναφερόμενος στο βιβλίο τόνισε ότι πρόκειται για ένα ενδιαφέρον και  επίκαιρο έργο , που προβάλλει την ανθρωπιά των Ελλήνων . 
 Από την πλευρά του «καλοτάξιδο» ευχήθηκε να είναι το βιβλίο και ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γεώργιος  Κωτσίδης , χαιρετίζοντας την  εκδήλωση.
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top