VIDEO:LIVE-AVLES.TV

1ος Ορεινός αγώνας 7,5 χλμ. “Προφήτης Ηλίας” Ασβεστόπετρας, την Πέμπτη 20 Ιουλίου


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ασβεστόπετρας με την υποστήριξη του Συλλόγου Δρομέων Οδοιπόρων Εορδαίας διοργανώνει τον 1ο Ορεινό αγώνα 7,5 χλμ. στα πλαίσια των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Ασβεστόπετρας “Προφήτης Ηλίας” .
Ως ημερομηνία διεξαγωγής ορίζεται η Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017 και ώρα 18:00 με αφετηρία την κεντρική πλατεία του χωριού.
Οι διοργανωτές καλούν όλους τους δρομείς τους οδοιπόρους και γενικά τους φίλους του αθλητισμού να έρθουν και να τρέξουν ή να περπατήσουν την πανέμορφη διαδρομή.
Η διαδρομή έχει υψομετρική διαφορά 400 μέτρα, είναι δασικός δρόμος με ανηφόρες – κατηφόρες και δύο πανέμορφα μονοπάτια. Τα πρώτα 640 μέτρα είναι άσφαλτος διασχίζουν τους δρόμους του χωριού και οδηγούν στο πρώτο χωμάτινο και λίγο ανηφορικό κομμάτι της διαδρομής. Στα 1.750 μέτρα οι δρομείς θα διασχίσουν το πρώτο μονοπάτι μέσα στο δάσος για περίπου 1.000 μέτρα φτάνοντας στον πρώτο σταθμό τροφοδοσίας. Συνεχίζουν σε χωμάτινο δρόμο έως το ψηλότερο σημείο της διαδρομής τα 1.050 μέτρα . Η διαδρομή γίνεται πλέον κατηφορική και στα 4.000 μέτρα οι δρομείς θα διασχίσουν το δεύτερο μονοπάτι και πάλι μέσα στο δάσος. Ακολουθεί αγροτικός δρόμος που χρειάζεται προσοχή από τους δρομείς που τους οδηγεί και πάλι στους ασφάλτινους δρόμους του χωριού έως τον τερματισμό.
Για να δηλώσετε συμμετοχή συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.
Για πληροφορίες που αφορούν τον αγώνα στον κο. ΣΙΣΚΟ ΤΡYΦΩΝΑ στο τηλ. 6944575749 και στο email:asfaleiessiskou@gmail.com
Η συμμετοχή στον αγώνα δεν απαιτεί χρηματικό αντίτιμο.
Στον αγώνα μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι ενήλικες και οι ανήλικοι με υπεύθυνη δήλωση του γονέα. Σε κάθε περίπτωση οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν αποκλειστικά με δική τους ευθύνη. Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν θέματα υγείας ή ατύχημα που θα προκύψει κατά τη διάρκεια του αγώνα και θα υπάρχει κάλυψη από την διασωστική ομάδα Πτολεμαΐδας.
Η διαδρομή θα έχει δύο σταθμούς τροφοδοσίας. Ένας σταθμός στην αρχή του πρώτου μονοπατιού με τρεχούμενο νερό και ο δεύτερος στην κορυφή του βουνού με νερά, σοκολάτες κτλ.
Στον τερματισμό οι δρομείς θα παραλαμβάνουν αναμνηστικό μετάλλιο για την συμμετοχή τους και κύπελλο οι πρώτοι στην γενική κατάταξη (ανδρών – γυναικών) .
Η παραλαβή των αριθμών συμμετοχής θα γίνει την ημέρα του αγώνα από 16:45 έως 17:45 στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο σημείο εκκίνησης του αγώνα.
Ο αγώνας θα έχει πλούσιο φωτογραφικό υλικό για κάθε δρομέα .
Στον χώρο του τερματισμού θα υπάρχουν παραδοσιακά εδέσματα από τις κυρίες του χωριού. Μετα τον αγώνα ακολουθούν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις ‘Προφήτης Ηλίας’. Είστε όλοι καλεσμένοι να απολαύσουμε το πλούσιο πρόγραμμα των εκδηλώσεων .
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top