VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Η Θριαμβική Επιστροφή της Πανδώρας μας (της Φανής Φτάκα)


Θριαμβική η σημερινή επιστροφή της Πανδώρας στην Κοζάνη. Ξεκίνησαν πριν 6 μέρες για την πρώτη τους επαφή με την Ευρώπη, και τα μεγάλα Φεστιβάλ Ορχηστρών Χάλκινων Πνευστών, σαν αυτόν του “Golden Lyre” του Rybnik της Πολωνίας.
«Θα συμμετάσχουμε για την εμπειρία και μόνο,γιατί το Πολωνικό φεστιβάλ που διεξάγεται για 26η φορά, είναι πολύ απαιτητικό και θαχουμε απέναντι μας κυρίως επαγγελματίες μουσικούς, πολύ δύσκολος ο ανταγωνισμός μαζί τους» ήταν τα λόγια του μαέστρου το Γενάρη 2017 , όταν μου πρωτοανακοίνωσε την πρόθεση του να συμμετάσχει η Πανδώρα στην Πολωνία.
Κι αντί για απλή εμπειρία μόνο, η «Πανδώρα» μας επιστρέφει από τη μακρινή Πολωνία εχοντας εξασφαλίσει 2 χρυσά βραβεία στις αποσκευές της.Πραγματικός θρίαμβος! Η καλύτερη πιστοποίηση του έργου και της δουλειάς της !.
Για τους παροικούντες στην Ιερουσαλήμ όμως, αυτή η διάκριση δεν αποτελούσε έκπληξη. Γιατί χωρίς να θέλουμε να παραγνωρίσουμε το έργο του κ. Καραχάλιου, καινούριος άνεμος φύσηξε στην Πανδώρα από τον Οκτώβρη 2016, άνεμος αλλαγής που τους συνεπήρε όλους παλιούς και νέους μαθητές. Οποιος είχε τη δυνατότητα να παρακολουθεί τις πρόβες, το συναισθάνονταν αμέσως. Οι μαθητές το συζητούσαν μεταξύ τους και φρόντιζαν να μην κάνουν απουσίες. Το αποτέλεσμα τους δικαίωσε όλους.
Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές που έδειξαν σεβασμό στο νέο μαέστρο ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του. Ακόμα παραπάνω όμως στο δάσκαλο Νίκο Χρυσοχόου, που απέδειξε εμπράκτως μετά από 9 μήνες σκληρής δουλειάς και με δυο γενικές πρόβες εβδομαδιαίως ότι άξιζε την εμπιστοσύνη με την οποία τον περιελάβαμε και παρά το σκαιότατο κλίμα που κάποιοι κύκλοι θέλησαν επι τούτου να δημιουργήσουν σε βάρος του, συνέχισε απτόητος σε αυτό που πάντα πίστευε, στην αξία της δουλειάς, καταφέρνοντας στο τέλος να μας καθηλώσει όλους με τον τρόπο του και τη μαγεία της μουσικής του.
Μπράβο Παιδιά! Το αξίζετε! Ενα Ιδιαίτερο μπράβο και στο Γιώργο Καραγκούνη γιατί πραγματικά ξεχωρίζει με το μουσικό του ταλέντο , τόσο αυτός όσο και η οικογένεια του. Τέλος το μεγαλύτερο στο Νίκο Χρυσοχόου ! Νίκο, Σ’ ευχαριστούμε από καρδιάς για το έργο σου !
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top