VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Γρεβενά: Παρουσίαση του βιβλίου, της μαθήτριας, του Α΄ Γενικού Λυκείου Κοζάνης, Βασιλείας Α. Βασιλειάδου, την Τετάρτη 21 Ιουνίου


Οι πρότυπες Εκδόσεις Πηγή και η μαθήτρια του Α΄ Γενικού Λυκείου Βασιλεία Α. Βασιλειάδου σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου, με τίτλο «Ο δολοφόνος με τα Γαλάζια Μάτια».
«Μπαμ. Αυτό ήταν το τελευταίο πράγμα που άκουσα πριν κλείσω τα μάτια μου και βυθιστώ σε έναν ατελείωτο ύπνο!
Γαλάζιο… Τι ωραίο χρώμα… Γαλάζιος είναι ο ουρανός, γαλάζια είναι η θάλασσα, το νερό… και η αρμονία… Όμως στη δική μου ιστορία το γαλάζιο χρώμα είναι αυτό που θα με σκοτώσει… Αυτό που θα με κάνει να αναθεωρήσω όλα όσα πίστευα μέχρι στιγμής… Το γαλάζιο θα είναι ο εφιάλτης μου! Αυτός είναι ο δικός μου κόσμος και αυτή είναι η δική μου ιστορία….»
Πρόκειται για ένα αστυνομικό μυθιστόρημα, μέσα από τις σελίδες του οποίου αναδύεται έντονο το ερωτικό συναίσθημα, δοσμένο μέσα από τον ψυχικό κόσμο μιας έφηβης.
Είναι η 7η εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου της Βασιλείας Βασιλειάδου και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Ιουνίου στις 19:30, στην Αίθουσα Αναγνωστηρίου Βιβλιοθήκης Γρεβενών, 13ης Οκτωβρίου 27 – Γρεβενά.
Για το βιβλίο εκτός από την συγγραφέα Βασιλεία Βασιλειάδου θα μιλήσουν ο κ. Σίμος Ζαγκανίκας (Δ/ντής της Δημόσιας κεντρικής Βιβλιοθήκης Γρεβενών) και η κα Περιστέρα Ντόλα (φιλόλογος).
Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο κ. Ευάγγελος Σημανδράκος, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Γρεβενών.
Θα ακολουθήσουν κι άλλες παρουσιάσεις του βιβλίου:
στην Άρτα, Καστοριά και στην Κρήτη.
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top