VIDEO:LIVE-AVLES.TV

H ΠΟΣΠΕΡΤ για τις χθεσινές δηλώσεις του Β. Κικίλια, από την Κοζάνη, για την ΕΡΤ: “Ταλαντούχος μπασκεμπολίστας, ατάλαντος πολιτικός”


Ο κ. Κικίλιας, ο γνωστός διεθνής μπασκετμπολίστας, μας εξέπληξε εχθές με τον «πολιτικό» του λόγο και τα «τρανταχτά» επιχειρήματά του εναντίον της ΕΡΤ, σε συνέντευξη τύπου που έδωσε στην Κοζάνη.
Ο και βουλευτής της Ν.Δ. με ένα μνημείο ανόητης προπαγάνδας εναντίον της ΕΡΤ, επέπληξε με ύφος χιλίων καρδιναλίων, τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ Κοζάνης Κώστα Δαβάνη που του έβαζε ερωτήματα, λέγοντάς του «δεν κάνω διάλογο, μέχρις εκεί», δηλαδή στυγνά και στεγνά, ότι πρέπει η ΕΡΤ να επανέλθει στις εποχές του «μαύρου» ή στην καλύτερη περίπτωση της ΤΕΔ, ΚΕΔ, ΔΤ, ΝΕΡΙΤ, ώστε η κοινωνία να ξεπεράσει τα μνημόνια.
Έχουμε πολλές φορές απαντήσει και για τα 3 ευρώ που ήδη η Ν.Δ. είχε επιβάλει σαν ανταποδοτικό τέλος σε μια ΝΕΡΙΤ υποπολλαπλάσια της σημερινής ΕΡΤ σε δομές και παραγόμενο έργο και που η ίδια έχει νομοθετήσει ένα μεγάλο μέρος αυτού του ανταποδοτικού να πηγαίνει στη μαύρη τρύπα του χρέους.
Η εμμονική πρόταση αυτής της ηγετικής ομάδας της Ν.Δ. εναντίον της σημερινής ΕΡΤ και του παραγόμενου έργου της, ως μόνη λύση για την έξοδο από την κρίση και την εξάλειψη της φτώχειας, είναι η επιστροφή ανά νοικοκυριό (4μελής οικογένεια) 1,5 ευρώ / μήνα από αυτό το ανταποδοτικό τέλος.
Έτσι θέλουν να παραπλανήσουν οι θιασώτες των μνημονίων (λόγω ιδεολογίας) την κοινωνία, ξεπερνώντας τον Γκέμπελς. Πιστεύουν ότι ο λαός ξεχνά ποιος τους έχει φέρει στην ανεργία, στη φτώχεια και στην εξαθλίωση και ποιος έχει κάνει προτεκτοράτο τη χώρα μας.
Ο κ. Κικίλιας, σαν παρατρεχάμενος και ξεπατικωτούρας της ιδεολογίας της ηγετικής ομάδας της Ν.Δ., Βορίδη, Γεωργιάδη, Σταμάτη, Μητσοτάκη, συνεχίζει την άδικη, εν γνώσει του ; αφοριστική και αφαιρετική λογική για την ΕΡΤ και εξέμεσε την ίδια επιχειρηματολογία με τους προαναφερόμενους εναντίον της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, μη έχοντας άλλο τρόπο εκτός από τη συκοφαντία, να πείσουν για την αναγκαιότητα της επανακατάληψης της εξουσίας και να τη διαχειριστούν προς όφελος των ολίγων κι εκλεκτών και του κεφαλαίου που υπηρετούν.
Οι ζηλωτές λοιπόν της θεωρίας του Γκέμπελς από τη μια χύνουν δηλητήριο και από την άλλη δεν μπορούν να καταθέσουν στοιχεία για την ατεκμηρίωτη άποψη ως και την παράλογη λογική τους που φτάνει μέχρι και το σχιζοφρενικό παραλήρημα ότι η λύση στην κρίση, είναι ο πόλεμος και το κλείσιμο της ΕΡΤ. Πιπιλίζουν για κυβερνητική ΕΡΤ και κάνουν όπως τα μικρά παιδιά που τους πήραν το γλειφιτζούρι από το χέρι γιατί είχαν μάθει να έχουν φέουδο και λάφυρο την ΕΡΤ, να την χειραγωγούν κι όχι να προσδοκούν σε μια ΕΡΤ δημόσια, ΕΡΤ της κοινωνίας, με δίκαια και σωστά κατανεμημένο χρόνο στην αντιπολίτευση.
Εδώ δηλώνουμε ότι πρέπει η ΕΡΤ, με τη νέα διοίκηση που θα έρθει, να ανοίξει σε όλους τους κοινωνικούς, πολιτιστικούς και πολιτικούς φορείς κι εκτός βουλής.
Δεν μας λένε όμως πού, πότε, πώς δεν μεταδόθηκε οτιδήποτε αφορά την αντιπολίτευση και τα ποσά που έχουν δαπανηθεί και δαπανώνται από την ΕΡΤ γι’ αυτές τις δράσεις και μεταδόσεις και οι οποίες υποχρεωτικά αποστέλλονται δωρεάν (pool) και στα φίλια προς αυτούς κανάλια που οι ιδιοκτήτες τους συστρατεύονται με τις πολιτικές της Ν.Δ. και επιπλέον επιθυμούν το κλείσιμο της ΕΡΤ.
Ψεύδονται! μιλάνε για σπάταλη ΕΡΤ ! αυτοί που καλύπτουν προβεβλημένα στελέχη τους, σε προηγούμενες διοικήσεις της ΕΡΤ που είναι σήμερα κατηγορούμενες για κακουργηματικές πράξεις στο Εφετείο Αθηνών, για τη διασπάθιση και κατασπατάληση του δημόσιου χρήματος της ΕΡΤ και της κοινωνίας.
Όταν «ο δολοφόνος επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος», θέλει να κρύψει τα ίχνη του.
Εδώ συναντάμε το οξύμωρο ο «δολοφόνος» να προειδοποιεί τρομοκρατώντας για το τι μπορεί να κάνει αν στο απώτερο μέλλον νομιμοποιηθεί και επανέλθει. Κι επειδή την περίοδο της οικονομικής κρίσης θεωρούμε ότι η μεγαλύτερη κρίση είναι η κρίση αξιών, η μοναδική αξία της δημοκρατίας δεν μπορεί να «δολοφονείται» με κανενός είδους «μαύρο», ούτε με εξαγγελίες, ούτε με πράξεις από κανέναν.
Φτάνει πιά με όλους αυτούς τους ντιλερς της διαπλοκής, της αδιαφάνειας, της κατακρεούργησης της δημοκρατίας, του «μαύρου».
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top