VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Πραγματοποιήθηκε η ετήσια απολογιστική Γενική Συνέλευση της Συνεταιριστικής Τράπεζας

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη 22 Ιουνίου τρ. έτ. η 15η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών της ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Συν. Π.Ε. στο Εκθεσιακό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας στα Κοίλα.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η ετήσια Γ.Σ είχε απολογιστικό χαρακτήρα.

Πρόεδρος της Συνέλευσης εκλέχτηκε ομόφωνα κ. Μητλιάγκας Πασχάλης, πρώην Νομάρχης Κοζάνης που συνέβαλε αποφασιστικά στην ίδρυση της Τράπεζας.

Συγκεντρώθηκαν τα μέλη της Τράπεζας για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί όλων των θεμάτων και μεταξύ άλλων εγκρίθηκαν ΟΜΟΦΩΝΑ ο Ισολογισμός χρήσης 2010 καθώς και η έκθεση του Διοικητικού Συμβουλίου και τα πιστοποιητικά του Ορκωτού Ελεγκτή, όλες οι οικονομικές καταστάσεις (Λογαριασμός Αποτελεσμάτων Χρήσης – Πίνακας Διάθεσης Αποτελεσμάτων και Προσαρτήματος) της λήξασας διαχειριστικής περιόδου από 1-1-2010 έως 31-12-2010 ως επίσης, και ο Προϋπολογισμός έτους 2011.

Όπως επεσήμανε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Παναγιώτης Αποστολίδης στην ομιλία του, παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε στην δύσκολη αυτή περίοδο μέσω της οικονομικής κρίσης, τα μέλη της Τράπεζας στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, αλλά και η Τράπεζα από την μεριά της στήριξε όλα τα μέλη – πελάτες της.

Όπως χαρακτηριστικά είπε, κατά τη χρήση 2010 υπήρξε αύξηση στα περισσότερα οικονομικά μεγέθη της Τράπεζας παρά την γενικότερη τάση συρρίκνωσης του τραπεζικού τομέα.

Ενδεικτικά τα μέλη, οι χορηγήσεις και τα ίδια κεφάλαια αυξήθηκαν κατά 15% και μόνο οι καταθέσεις παρουσίασαν μικρή μείωση της τάξης του 5% τη στιγμή που οι καταθέσεις όλων των τραπεζών στην περιφέρειά μας μειώθηκαν κατά 10% περίπου.

Παρότι όλες οι Ελληνικές Τράπεζες παρουσίασαν τη χρονιά αυτή σημαντική υποχώρηση της κερδοφορίας τους, χειροτέρευση της ποιότητας του δανειακού χαρτοφυλακίου τους, με σημαντική άνοδο των δανείων σε καθυστέρηση και αξιοσημείωτη αύξηση των προβλέψεων έναντι του πιστωτικού κινδύνου, η Συνεταιριστική Τράπεζα προχωράει δυναμικά με στόχο να ανταπεξέλθει στις νέες προκλήσεις των καιρών, ενόψει της οικονομικής κρίσης.

Τη Γενική Συνέλευση τίμησαν με την παρουσία τους κλιμάκιο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Σερρών (Πρόεδρος κ.κ. Χατζηηλιάδης Ιωάννης, Πουρνάρης Χρήστος Γραμματέας, Καφεστίδης Αναγνώστης Μέλος, Ψαρογιάννης Γιώργος Γενικός Διευθυντής) και κλιμάκιο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δράμας ( κ.κ. Αλεξανδρίδης Χαράλαμπος Πρόεδρος, Γκαγκάνης Γιάργος Γραμματέας) καθώς και ο κ. Μάλαμας Κων/νος εκπρόσωπος της εταιρείας ΕΥΡΩΣΥΜΒΟΥΛΟΙ που εκπόνησαν τη μελέτη για την διερεύνηση της σκοπιμότητας συγχώνευσης των Συνεταιριστικών Τραπεζών της Βορείου Ελλάδος, οι οποίοι και τοποθετήθηκαν σχετικά.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ

Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top