VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Μπουτάρης: Γιατί δεν δίνω στον Μίκη την Αριστοτέλους!

Την απόφασή του να μην παραχωρήσει την πλατεία Αριστοτέλους για να γίνει εκδήλωση της «Σπίθας» και του Μίκη Θεοδωράκη υπερασπίστηκε ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης. Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα 99,5», σημείωσε ότι το δημοτικό συμβούλιο έχει αποφασίσει εδώ και καιρό να παραχωρεί την κεντρική πλατεία της πόλης μόνο για εκδηλώσεις ηπίου χαρακτήρα, όπως φιλανθρωπικών σωματείων και εκείνες που γίνονται για τα παιδιά.

Αιτιολόγησε αυτή την απόφαση, λέγοντας πως οι συγκεντρώσεις σε εκείνο το σημείο δυσκολεύουν την κυκλοφορία σε ώρες που δουλεύει η αγορά ή μετακινούνται οι εργαζόμενοι. "Έτσι είπαμε είτε να δίνουμε την Πλατεία Ρωμαϊκής Αγοράς είτε τη Νέα Παραλία", πρόσθεσε.

Ανέφερε ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που οι δημοτικές αρχές αρνούνται να παραχωρήσουν την πλατεία. "Η πρώτη απαγόρευση στην Αριστοτέλους έγινε με τον Ηρακλή, όπου τους παρακάλεσα να μην κάνουν τη συγκέντρωση νωρίς το απόγευμα, να την κάνουν μετά τις 9 το βράδυ και το έκαναν. Μετά είχαμε το Εργατικό Κέντρο. Και σ’ αυτούς αρνηθήκαμε, αλλά επειδή είχαν μια μεγάλη συγκέντρωση πήγαν και την έκαναν", σημείωσε.

Κατηγόρησε τον διάσημο μουσικοσυνθέτη ότι δεν σεβάστηκε τις διαδικασίες του δήμου και εξέφρασε τη θλίψη του, επειδή -όπως είπε- μια προσωπικότητα του μεγέθους του, αντί να ηρεμεί τα πράγματα, ρίχνει λάδι στη φωτιά. Δέχτηκε, ωστόσο, ότι θα μπορούσε να επικοινωνήσει ο ίδιος τηλεφωνικά με τον Μ. Θεοδωράκη, προκειμένου να του γνωστοποιήσει την απόφασή του.

Όσον αφορά στις πολιτικές θέσεις του Μ. Θεοδωράκη, ο Γ. Μπουτάρης δήλωσε: "Κι εμένα δεν μου αρέσει το Μνημόνιο. Αλλά τι αντιπροτείνουν αυτοί που δεν θέλουν το Μνημόνιο; Το «δεν πληρώνω»; Καλά ήταν όταν παίρναμε τα λεφτά, δηλαδή;" Πρόσθεσε ότι δεν τον ενδιαφέρει αν θα φύγει ή όχι η παρούσα κυβέρνηση, αλλά να υπάρχει μία κυβέρνηση που θα μπορεί να βγάλει τη χώρα από τη στενωπό. Παράλληλα, τάχθηκε υπέρ της συνεννόησης των πολιτικών δυνάμεων για την αντιμετώπιση της κρίσης.

enet.gr

Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top