VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Στην κατάψυξη η Δυτική Μακεδονία

Ρεκόρ χαμηλής θερμοκρασίας στην Πτολεμαϊδα

Συνεχίζονται οι χαμηλές θερμοκρασίες στη Δυτική Μακεδονία με το θερμόμετρο να φθάνει ιδιαίτερα κατά τις πρωινές ώρες στους -14 βαθμούς στην περιοχή της Εορδαίας.

Το χθεσινό πρωινό ήταν ιδιαίτερα ψυχρό, χωρίς, ωστόσο, αυτό να είναι πρωτόγνωρο για μια περιοχή που έχει συνηθίσει στους μείον κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Βασιλειάδη, προγνώστη καιρού, «το ξεχωριστό της ημέρας ήταν ότι Εορδαία και Φλώρινα αποτέλεσαν τις ψυχρότερες περιοχές όχι μόνο του Ελλαδικού χώρου, αλλά όλης της Ευρώπης με τιμές πολύ χαμηλές, ειδικά στις πόλεις της Πτολεμαΐδας και της Φλώρινας».

Να σημειωθεί ότι τα πρωτεία της χαμηλότερης θερμοκρασίας στην Ελλάδα η Πτολεμαϊδας τα κρατάει από τον Ιανουάριο του 1963, όταν σημειώθηκε η χαμηλότερη θερμοκρασία που έχει καταγράψει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία στην Ελλάδα και το θερμόμετρο έφτασε στο -27,8 C.

Τα προβλήματα που έχουν καταγραφεί μέχρι στιγμής λόγω των πολικών θερμοκρασιών, αφορούν στο δίκτυο ύδρευσης, ενώ χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή για πεζούς και οδηγούς, καθώς οι θερμοκρασίες θα συνεχίσουν να κινούνται σε αυτά τα επίπεδα. Επίσης, συστήνεται στους πολίτες να φροντίζουν τα ζώα, τα οποία δεν μπορούν να αντέξουν σε αυτές τις συνθήκες.

Για την Πρωτοχρονιά οι συνθήκες θα παραμείνουν ως έχουν με ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες στη Δυτική Μακεδονία.

Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top