VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Επιλύεται το πρόβλημα του χώρου στάθμευσης του νέου Αστυνομικού Μεγάρου Κοζάνης

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΚΟΖΑΝΗΣΣτο Α’ Σώμα Στρατού και στο Στρατόπεδο «Μακεδονομάχων» βρέθηκε χθες το πρωί ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Κώστας Σπηλιόπουλος, πραγματοποιώντας επίσκεψη στα πλαίσια της περιοδείας του σε μονάδες και φυλάκια της περιοχής.

Εκεί έγινε δεκτός από τον ταξίαρχο, διοικητή του Α’ ΣΣ , Γιώργος Τσιμάνη, έχοντας μια πρώτη ενημέρωση για τις δραστηριότητες του Σώματος, ενώ στη συνέχεια ξεκίνησε για τα φυλάκια της Νίκης και ορεινών περιοχών της Καστοριάς.

Πηγή:prlogos.gr

Το μεσημέρι, ο κ. Σπηλιόπουλος παρακάθισε σε γεύμα, στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Κοζάνης, παρουσία του περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Δακή, του δημάρχου Κοζάνης Λάζαρου Μαλούτα, του μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης Παύλου και της ηγεσίας της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.

Εκεί, μιλώντας στα τοπικά ΜΜΕ, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας ερωτηθείς σχετικά, εξέφρασε την αισιοδοξία του πως σύντομα θα βρεθεί η λύση για την παραχώρηση τμήματος του Στρατοπέδου Μακεδονομάχων προκειμένου να επιλυθεί το πρόβλημα του χώρου στάθμευσης που θα εξυπηρετεί και το νέο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης.

Ο κ. Σπηλιόπουλος ανακοίνωσε πως το πρωί είχε μια μικρή σύσκεψη για το εν λόγω θέμα, παρουσία του δημάρχου Κοζάνης, Λάζαρου Μαλούτα, και του διοικητή του Α’ ΣΣ, σημειώνοντας πως «θα πρέπει να δούμε το ζήτημα εξαρχής, καθώς στο παρελθόν υπήρξαν δυο αρνητικές εισηγήσεις της Υπηρεσίας».

Να σημειωθεί πως υπέρ της παραχώρησης έχει ταχθεί και ο ταξίαρχος και διοικητής του Α΄Σ.Σ Γεώργιος Τζιμάνης. Απαντώντας, στη συνέχεια, σε άλλες ερωτήσεις δημοσιογράφων για την αύξηση της στρατιωτικής θητείας ο Κώστας Σπηλιώπουλος εκτίμησε πως αυτή θα αυξηθεί κατά τρείς περίπου μήνες εντός του 2012, ενώ ο ακριβής χρόνος θα ανακοινωθεί έπειτα και από την ολοκλήρωση των μελετών που βρίσκονται σε εξέλιξη από τα αρμόδια επιτελεία. Ως αιτία, πάντως, για την αύξηση της θητείας, ο υφυπουργός ανέφερε τόσο την μη πρόσληψη στρατιωτών πενταετούς υποχρέωσης, όσο και την αναγκαιότητα επάνδρωσης των μονάδων που σήμερα παρουσιάζουν μεγάλες ελλείψεις.

Τέλος, εξέφρασε την άποψη πως οι όποιες εξελίξεις στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να δρομολογηθούν «με αίσθημα ευθύνης» και σύντομα, εκφράζοντας την ελπίδα του πως το κόμμα στο οποίο ανήκει θα καταφέρει να ξεπεράσει τα προβλήματα.
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top