VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Πρωτοχρονιά με βροχή και πτώση της θερμοκρασίας


Νεφώσεις, τοπικές βροχές και μικρή πτώση της θερμοκρασίας προβλέπει για σήμερα παραμονή Πρωτοχρονιάς η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Πρωτοχρονιά με βροχή και πτώση της θερμοκρασίας
Ειδικότερα, νεφώσεις αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν από το μεσημέρι στα δυτικά θαλασσιά τμήματα.
Οι άνεμοι θα πνέουν 4 με 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ στα δυτικά, και τα νότια ανατολικοί νοτιοανατολικοί και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί.
Η θερμοκρασία σε πτώση στα δυτικά κεντρικά και βόρεια, ενώ αγετός θα σημειωθεί τη νύχτα στα βόρεια.
Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα ανατολικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις με πιθανότητα για ασθενή βροχή, ενώ τοπικές ομίχλες θα επικρατήσουν τις πρωινές ώρες.
Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 10 βαθμούς κελσίου.
Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς βροχές και καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές προβλέπονται αρχικά στο Ιόνιο και την Πελοπόννησο και βαθμιαία στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Χιονοπτώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές θα σημειωθούν στα ορεινά της Πελοποννήσου (πάνω από τα 1100μ υψόμετρο).
Από τις βραδινές ώρες και από τα δυτικά σταδιακά τα φαινόμενα θα ασθενήσουν και την Πέμπτη θα περιοριστούν στην ανατολική νησιωτική χωρά και κυρίως στα Δωδεκάνησα.
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top