VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ για τις δημοτικές και τις περιφερειακές εκλογές

Σε «επιστράτευση» των κορυφαίων στελεχών προχωρά η Κουμουνδούρου ενόψει αυτοδιοικητικών εκλογών, με τις διεργασίες να κορυφώνονται αμέσως μετά τις γιορτές στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής που έχει προγραμματιστεί για τις 11 και 12 Ιανουαρίου.
Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να προχωρήσει σε «ανοίγματα» , κι έτσι οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει προκειμένου απέναντι στον Απ. Τζιτζικώστα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας να στηριχθεί ο πρώην υφυπουργός του ΠΑΣΟΚ Μάρκος Μπόλαρης.
Στην περιφέρεια Αττικής και στο δήμο Αθηναίων, η μάχη θα δοθεί με κορυφαία στελέχη, α ν και δεν υπάρχει μεγάλη προθυμία. Για το δήμο της πρωτεύουσας, προσανατολίζονται στον Δημήτρη Παπαδημούλη καθώς και στη Ρένα Δούρου, δίχως ωστόσο να επιβεβαιώνουν κάτι τέτοιο οι δύο πλευρές.
Η Σοφία Σακοράφα, είναι επικρατέστερη για την Περιφέρεια Αττικής, αν και σε αρκετά υψηλή θέση στις δημοσκοπήσεις έρχεται και ο Αλέξης Μητρόπουλος.
Για το δήμο Πειραιά, δρομολογείται η υποψηφιότητα του Θοδωρή Δρίτσα και για δήμαρχος Περιστερίου προτείνεται από την τοπική ο Ανδρέας Καρίτζης.
Για το δήμο Θεσσαλονίκης, οι καλά γνωρίζοντες επισημαίνουν πως έχει γίνει πρόταση στον καθηγητή του ΑΠΘ Αριστείδη Καζάκο, -ο οποίος έχει τη μεγάλη αποδοχή και της Αριστερής Πλατφόρμας- , με την πρόταση να παραμένει στο τραπέζι αν και ο ίδιος είναι προς ώρας αρνητικός. Στον αντίποδα, λιγότερες πιθανότητες έχει ο Τάσος Κουράκης , ενώ ανοιχτό παράθυρο αφήνουν και για τον Γιάννη Μπουτάρη.
Για την περιφέρεια Ηπείρου συζητείται η υποψηφιότητα της Όλγας Γεροβασίλη.
Για την περιφέρεια Κρήτης έχει προταθεί ο βουλευτής Χανίων Γιώργος Σταθάκης. Εναλλακτικά ακούγεται και το όνομα του Μιχάλη Κριτσωτάκη, ενώ στα Ιόνια νησιά, η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από το όνομα του Γιάννη Μπαλάφα και για τη περιφέρεια Βορείου Αιγαίου υποψήφιος θα είναι ο δήμαρχος Λήμνου Αντώνης Χατζηδιαμαντής.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top