VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Τέσσερα χρόνια με αναστολή στον Λιάπη

Ποινή φυλάκισης 4 ετών με αναστολή, εξαγοράσιμη προς 50 ευρώ ημερησίως, επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο στον πρώην υπουργό Μιχάλη Λιάπη, ο οποίος συνελήφθη να οδηγεί ανασφάλιστο όχημα με πλαστές πινακίδες.

Τέσσερα χρόνια με αναστολή στον Λιάπη
Στον πρώην υπουργό -που και πάλι δεν προσήλθε στη δίκη- επιβλήθηκε επιπλέον πρόστιμο 3.000 ευρώ, καθώς το όχημα ήταν ανασφάλιστο.
Νωρίτερα, ο εισαγγελέας έδρας είχε ζητήσει την ενοχή του κ. Λιάπη, χωρίς κανένα ελαφρυντικό για την υπόθεση.
Σύμφωνα με τον εισαγγελικό λειτουργό ο πρώην υπουργός ενήργησε με δόλο έχοντας προσχεδιάσει την πράξη του, όπως είπε, αναφερόμενος στις πλαστές πινακίδες που είχε εκδώσει ο κ. Λιάπης όταν κατέθεσε τις αυθεντικές.
«Αυτός ο πάμπλουτος άνθρωπος αρνήθηκε να πληρώσει ένα τόσο ευτελές ποσό, έκανε πλαστογράφηση πινακίδων», ανέφερε σύμφωνα με πληροφορίες ο εισαγγελέας που χαρακτήρισε «όψιμη» την αλλαγή συμπεριφοράς του κ. Λιάπη όπως αυτή εκδηλώθηκε με την κίνησή του να πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας».
Οι συνήγοροι του πρώην υπουργού υποστήριξαν ότι ο κατηγορούμενος εντολέας τους ενήργησε «από απερισκεψία και ανοησία».
«Αυτές τις λέξεις μου επιτρέπεται να πω στο δικαστήριο», είπε χαρακτηριστικά ένας από τους συνηγόρους του.
Διαβεβαίωσαν πάντως ότι ο κ. Λιάπης αισθάνεται «άσχημα και μεταμελημένος και δικαιολόγησαν την απουσία του πρώην υπουργού από το δικαστήριο λέγοντας ότι αυτή δεν οφείλεται σε απαξιωτική στάση του έναντι της Εδρας αλλά στην ένταση της δημοσιογραφικής κάλυψης:
«Απ' έξω υπάρχουν 30 δημοσιογράφοι και κάμερες, οι οποίοι ξημεροβραδιάζονται και έξω από το σπίτι του», είπε ένας από τους δικηγόρους του.*ethnos.gr
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top