VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Βενιζέλος: Κάποια κόμματα υπονομεύουν την εθνική προσπάθεια


Βενιζέλος: Κάποια κόμματα υπονομεύουν την εθνική προσπάθεια«Οι ευρωεκλογές είναι θεσμικά δευτερεύουσες»

Κάποια κόμματα υπονομεύουν την εθνική προσπάθεια, αγωνιζόμενα να κρατήσουν στην Ελλάδα το Μνημόνιο και την τρόικα, επισημαίνει σε συνέντευξή του στο «Βήμα της Κυριακής», ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αποδίδει ευθύνες σε όλη την αντιπολίτευση, λέγοντας πως «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι παρά ένα περιορισμένο τμήμα του συνόλου της αντιπολίτευσης», και σημειώνει πως «φαινόμαστε περίεργοι στα μάτια των δανειστών με αυτόν τον εσωτερικό διχασμό, οποίος φαίνεται ανιστόρητος, επιπόλαιος και αδιέξοδος».

Εκτιμά, επίσης, ότι η Ελλάδα δεν χρειάζεται νέο δάνειο, και στην ερώτηση εάν φοβάται ότι χωρίς τρόικα θα επιστρέψουν οι παθογένειες του συστήματος απαντάει: «Αυτό πια είναι το σύνδρομο του "θυρωρού της νύκτας", ότι ερωτεύομαι τον "βασανιστή" μου, τον επιτηρητή μου. Μπορούμε να το κάνουμε, αρκούν οι γενικοί μηχανισμοί επιτήρησης».

Σχετικά με τις διεργασίες στην Κεντροαριστερά, επισημαίνει πως «οι πολίτες που ενδιαφέρονται για το μέλλον του χώρου αυτού (σ.σ ΠΑΣΟΚ - Ελιά) και, κυρίως, καταλαβαίνουν ότι αν δεν σταθεί ο χώρος αυτός, δεν στέκεται η χώρα, μπορούν να πιέσουν αποτελεσματικά μέσω της ψήφου τους στις ευρωεκλογές».

«Υπάρχει μια δυσανάλογα αυστηρή μεταχείριση του ΠΑΣΟΚ, σε σχέση με άλλους χώρους στην Ελλάδα, και αυτή η μετατροπή του σε "μαύρο" πρόβατο ή σε "αμνόν αίροντα τας αμαρτίας του κόσμου", είναι η εύκολη λύση για όσους κρύβονται επικοινωνιακά και πολιτικά», αναφέρει ο κ. Βενιζέλος και σημειώνει πως «οι εκλογές του Μαΐου είναι ενδιάμεσες εκλογές και θεσμικά δευτερεύουσες, δεν είναι βουλευτικές εκλογές».

Τέλος, για τους "58" δηλώνει ότι «δεν συνιστούν κίνηση ή κόμμα, ώστε να μετέχουν οργανωτικά στις εκλογές ως συλλογική οντότητα..., ο καθένας μπορεί να μετέχει ως άτομο».
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top