VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Οι καλεσμένοι του «Μες Στην Καλή Χαρά» του σαββατοκύριακου



Οι καλεσμένοι του «Μες Στην Καλή Χαρά» του σαββατοκύριακου Η Κατερίνα Καραβάτου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο Παύλος Σταματόπουλος και o Ευθύμης Ζησάκης θα υποδεχθούν για ακόμα ένα σαββατοκύριακο το τηλεοπτικό κοινό στο «Μες Στην Καλή Χαρά» και από την παρέα τους θα περάσουν αρκετοί καλεσμένοι.

  Σάββατο, ο Γιώργος Χρανιώτης αφήνει για λίγο τις πρόβες της παράστασης «24 Hour Plays» που ετοιμάζει και έρχεται στο «Μες στην καλή χαρά» για να μιλήσει για την προσωπική και επαγγελματική του ζωή.

Η Μαρία Ηλιάκη συναντά την Κατερίνα Καραβάτου στο σπίτι της στη Νέα Σμύρνη και την ξεναγεί στη γειτονιά που μεγάλωσε. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συναντά τη Διονυσία Κουφωλιά, τη νεαρή κοπέλα που ήταν ανάμεσα στους τρεις επιζώντες της μοιραίας πολυκατοικίας που κατέρρευσε στο σεισμό της Λ’ Ακουίλα και παρέσυρε στον θάνατο πολλούς ενοίκους, ανάμεσα στους οποίους και τον αδερφό της.

Ο μακιγιέρ Δημήτρης Δημητρούλης δείχνει πώς να μεταμφιεστούμε σε Κλεοπάτρα για τις Απόκριες. Ακόμα, για την επέτειο των 20 χρόνων από τον θάνατο της Μελίνας Μερκούρη, η εκπομπή ετοίμασε ένα αφιέρωμα στη γυναίκα που ταυτίστηκε με τον πολιτισμό της Ελλάδας. Από αυτή την εβδομάδα εγκαινιάζεται μια νέα στήλη: Ένα δελτίο ειδήσεων που εκφωνείται από παιδάκια και απευθύνεται σε μαμάδες. Όλα όσα θέλετε να μάθετε για το παιδί σας, θα σας τα πει ένα παιδί.

Τέλος, ο Γιώργος Μαργαρίτης και ο Λάκης Παπαδόπουλος μιλούν για τη συνεργασία τους και παρουσιάζουν κάποια από τα τραγούδια τους.

Την Κυριακή, 2 Μαρτίου, η εκπομπή γιορτάζει την τελευταία Κυριακή των Αποκρειών με ένα ξέφρενο πάρτι μασκέ.

Θεαματικά κουστούμια, λαμπεροί καλεσμένοι, διασκεδαστικά παιχνίδια και κεφάτη διάθεση για μια μέρα σαν κι αυτή. Ο Σάκης Αρσενίου και ο Κυριάκος Κυανός θα απογειώσουν το πάρτι με τις επιτυχίες τους ενώ τρεις συμμετέχοντες του «Κάτι ψήνεται» θα διαγωνιστούν στη μαγειρική. Οι χορευτές Θοδωρής Παναγάκος και Γιούρι Ντιμιτρόφ θα πάρουν μέρος σε έναν διαγωνισμό χορού, ενώ θα διεξαχθεί και διαγωνισμός τραγουδιού. Το πάρτι θα ολοκληρωθεί με απευθείας σύνδεση με το καρναβάλι της Πάτρας και την απεσταλμένη του ALPHA, Ελένη Τσολάκη.
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top